Liga 2

Dinamo i-a scos din sărite pe fanii Stelei: „Cel mai slab club din Liga 1 e pus pe glume. Sunt și o clonă, și cei mai proști”

Peluza Sud Steaua București

Articol de Vlad Roșu  —  joi, 16 noiembrie 2023

Steaua Liberă, comunitate de fani a CSA Steaua București, i-a atacat pe cei de la Dinamo. Asta la scurt timp după ce clubul din Liga 1 a postat pe conturile de socializare un mesaj în care preciza că FCSB este continuatoarea Stelei istorice. 

„La început a fost CSCA (Clubul Sportiv Central al Armatei). Apoi s-a numit CCA (Casa Centrală a Armatei), CSA Steaua (Clubul Sportiv al Armatei Steaua), acum e FCSB”, au scris dinamoviștii pe contul de Facebook. 

La câteva ore distanță, Steaua a emis un comunicat în care ironizează faptul că există trei echipe cu numele Dinamo: Dinamo 1948 SA (Liga 1), CS Dinamo București (Liga 3) și CS FC Dinamo (Liga 4). 

Apoi, pagina de Facebook „Steaua Liberă” a transmis la rândul ei un mesaj acid, în care a numit Dinamo drept „cea mai slabă echipă din Liga 1”. 

Fanii Stelei o ironizează pe Dinamo, după ce „câinii roșii” au numit-o pe FCSB continuatoarea echipei din Ghencea

„Cel mai slab club din Liga 1 e pus pe glume. A făcut o postare în care a folosit ilegal nu unul, ci două branduri. Pentru că ei nu murdăresc doar brandul Steaua prin această postare, ci și brandul CS Dinamo București. 

Și suntem gata să băgăm mâna în foc că clona din Liga 1 nu are acceptul clubului Dinamo pentru a folosi marca cu D.

Dar au dreptate când spun că Dinamo a rămas la fel de la înființare și până azi. Așa e. CS Dinamo Bucuresti e tot așa. Nu ca ei, care au fost:

  1. Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo București (Societatea lui Badea)
  2. Fotbal Club Dinamo 1948 SA
  3. Dinamo 1948 SA

Dar au uitat probabil, săracii dedebiști, cum i-a obligat Badea (n.r. - Nicolae), deținătorul mărcii pe care o folosesc ei, să își schimbe numele din Fotbal Club Dinamo 1948 SA în Dinamo 1948 SA. 

Sunt și o clonă, și cei mai slabi din campionat, și cei mai proști. Dar ei visează derby-uri. 

Au uitat probabil cât de tare și-a bătut Chipirliu (n.r. - Bogdan, atacantul Stelei) joc de ei anul trecut. Chiar. Vă mai amintiți cum plângea Burcă și zicea că nu e corect că Steaua București a jucat pe bune contra lor, când erau vești că se va schimba legea sportului? 

E o plăcere să vedem cum acești impostori sunt umiliți acum la fiecare meci din Liga 1”, au scris cei de la Steaua Liberă, pe Facebook. 

VIDEO. SF sau realitate: vor fuziona CSA Steaua și FCSB? Răspuns din interiorul „armatei”: „Ce mai putem să spunem? Ne adaptăm la legile care sunt în țară”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.