Liga 1

Mihai Pintilii dezvăluie cum se face echipa la FCSB înainte de meci: „El e omul de legătură”

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  joi, 16 noiembrie 2023

Fostul internațional Mihai Pintilii a fost invitat la „Prietenii la Ovidiu” și-a vorbit pe larg despre situația actuală de la echipă. Delegatul din acte al FCSB a răspuns fără menajamente la toate întrebările legate de funcționarea echipei și despre „principalul” Elias Charalambous.

- Mihai, care e rolul tău până la urmă la FCSB?
- În acte sunt delegatul echipei și-mi fatreaba ca delegat. Pe partea cealaltă, când sunt antrenamentele mă implic alături de Elias, Lucian Filip, Alin Stoica, Thomas Neubert și Marius Popa. Formăm un staff foarte unit, pot să zic, și fiecare are felia lui.

>

- Doar voi vă ocupați de echipă?
- Sunt discuții și cu MM Stoica. El vine în fiecare zi la antrenament și vorbim despre fiecare jucător. MM e omul de legătură între noi și nea Gigi.

- Cât de des sună patronul?
- Mai sună și nea Gigi. Sunt lucruri normale, discuții despre jucători, ne întreabă cum e ăla, ce zici de ăla? Lucruri normale!

- Vă sună și la meciuri!
- În timpul meciului n-a dat niciodată telefon. De când sunt eu, nu s-a întâmplat niciodată. Nu are nimeni telefonul pe bancă, doar tabletele unde vedem fazele.

- Dar a zis ca el se ocupă de...
- Avem discuții și în mare parte știm ce-și dorește nea Gigi și ce vrea. Și-atunci lucrurile sunt mult mai simple. Nu există telefoane pe bancă, nu ne sunăm, nu ne dăm mesaje. Știe toată lumea cum e nea Gigi și nu mai are rost să dezgropăm...

+21 Foto
Nu se anunță vremuri bune pentru Mihai Pintilii

- Ai dreptate, dar nu se poate evita subiectul.
- În fiecare zi se discută același lucru la televizor, de opt ani de zile. „Schimbările le face nea Gigi sau echipa?”. Nu! Ne consultăm... Se consultă în primul rând cu MM, care apoi ne transmite nouă.

- Păi și voi ce mai faceți?
- Noi pregătim un ciclu săptămânal și jucătorii se antrenează senzațional. Sunt un grup foarte bun în momentul de față. Dar sunt și jucători care se antrenează bine și nu joacă și sunt supărați, dar astea sunt lucruri normale.

- Cu Charalambous vorbiți în engleză, bănuiesc.
- Elias înțelege foarte bine românește, dar nu vorbește. Înțelege aproape perfect. Este un băiat... Parcă ni l-a trimis Dumnezeu! Un băiat foarte bun. Vede fotbalul cum îl vedem și noi, și înțelege ceea ce vrea nea Gigi și clubul.

- Adică ce vrea?
- Să avem posesie, calitate, să scoatem în evidență jucătorii tineri. Este un om foarte bun, pe care chiar ni l-a trimis Dumnezeu. S-a mulat perfect.

+21 Foto
Nu se anunță vremuri bune pentru Mihai Pintilii

- Credincios?
- Poate a contat și faptul că e credincios. El stă în bază, acolo are camera, merge la biserica din bază des. Merge pentru că simte! Nu-i place să fie văzut. Nu-i place să meargă când e foarte multă lume ca să fie văzut.

- Tu te duci des?
- Nu sunt omul care merge doar că trebuie să mă meargă. Când simt nevoia, mă duc, fac o rugăciune și atât. Nu mă duc doar de dragul că-s la Steaua, să mă vadă lumea și să dau bine. Nu o să fac asta niciodată. Atunci m-aș minți pe mine.

„Atunci ar trebui să desființeze Școala de Antrenori” » Mihai Pintilii acuză o alianță masivă

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.