Liga Campionilor

Scandal de arbitraj după Real Madrid - Chelsea: „Priviți imaginile, ne-au furat! Este rușinos ce s-a întâmplat”

Articol de Alexandru Stanciu  —  joi, 16 noiembrie 2023

Echipele de feminin ale lui Real Madrid și Chelsea au remizat, scor 2-2, în prima etapă a grupelor Champions League. La finalul partidei,antrenoarea formației engleze, Emma Hayes (47 de ani), a criticat dur maniera de arbitraj a brigadei daneze condusă de Frida Nielsen (33 de ani).

Partida a avut parte de două faze controversate în favoarea formației spaniole, care a obținut un punct important în grupa D din Champions League, de unde mai fac parte Hacken și Paris FC. Meciurile din grupele Champions League de la fotbal feminin nu beneficiază de VAR.

Emma Hayes: „Ne-au furat! Este rușinos ce s-a întâmplat”

Potrivit DailyMail, Emma Hayes a răbufnit la adresa arbitrelor, care au luat două decizii favorabile adversarelor: „Am văzut de pe bancă fazele mai bine decât arbitrul în teren. Nu-mi aduc aminte când s-a întâmplat ultima dată într-un meci să se ia două decizii grave împotriva noastră. Nu pot să înțeleg aceste decizii, este rușinos ce s-a întâmplat. Ne-au furat!”

În minutul 78 Real Madrid a primit un penalty după un contact în afara careului. Olga Carmona (23 de ani) a transformat lovitura de pedeapsă și a restabilit egalitatea, la doar 5 minute după ce Chelsea trecea în avantaj prin golul marcat de Samantha Kerr (30 de ani).

Sursă foto: Daily Mail

Chelsea a avut un gol anulat în ultimul minut al prelungirilor

Niamh Charles (24 de ani) a reușit să înscrie în minutul 5 al prelungirilor, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid, deși jucătoarea engleză se afla în poziție corectă de joc.

Sursă foto: DailyMail

Mai mulți fani ai lui Chelsea au criticat maniera de arbitraj a brigadei daneze:

  • „Decizii șocante! Chelsea a fost furată de două ori în acest meci”
  • „În ce lume e penalty la acea fază?”
  • „Patetic. Astea sunt cele mai șocante decizii în toată istoria arbitrajului”
  • „Ală a fost penalty? Meciul a fost doar o glumă proastă”

Vezi și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.