Liga 1

Soția lui Sergiu Hanca, atac dur la adresa lui Joyskim Dawa: „Modul în care a scăpat mă dezamăgește, o să mai ologească pe careva!”

+45 Foto
Sergiu și Andreea Hanca

Articol de Andra Mocanu  —  joi, 16 noiembrie 2023

Sergiu Hanca (31 de ani) a fost accidentat grav de către Joyskim Dawa (27 de ani) în remiza dintre Petrolul Ploiești și FCSB, scor 2-2, din etapa #14 a Superligii. Hanca a suferit o ruptură a ligamentelor de la gleznă și s-a operat în Barcelona.

Hanca va lipsi de pe teren 4 luni, după intrarea dură a lui Dawa asupra sa, sancționată doar cu un cartonaș galben.

Andreea Hanca: „Acest Dawa o să mai ologească pe careva!”

Andreea Hanca s-a declarat dezamăgită de faptul că Dawa n-a fost pedepsit pentru intrarea dură asupra soțului ei, potrivit Fanatik: „Când am aflat cât de gravă este accidentarea am clacat. Nu am putut să accept că cineva îi poate face așa ceva. 

Intrarea lui Dawa la Hanca

Dacă era ceva involuntar, puteam să accept, însă intenția la acea intrare efectiv nu mi-o pot scoate din minte. Și să văd și modul în care a scăpat cel care a făcut-o îmi provoacă o dezamăgire maximă, pentru că, Doamne ferește!, acest Dawa să mai ologească pe careva!

Andreea Hanca: „Soțul meu este de o ambiție ieșită din comun”

Andreea Hanca a vorbit despre starea psihică a lui Sergiu după accidentarea suferită: „În mod normal, în total, în patru luni de la accidentare ar trebui să revină. Eu însă îl cunosc pe soțul meu, care este de o ambiție ieșită din comun, și sunt sigură că va reuși o recuperare în timp record.

Sergiu, contrar situației, psihic este mai bine ca niciodată, sunt uimită de el. Parcă s-au inversat rolurile între noi. Eu două săptămâni am fost dărâmată, am fost foarte furioasă pe situație și pe cel care i-a provocat această accidentare. Nu am putut să accept, însă el mereu îmi ridica moralul, îmi spunea că ne vom ridica din nou, și că de data aceasta va și mai bun”.

Vezi și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.