Euro 2024

Discurs fără precedent, după umilința trăită de o mare națională europeană: „Un rahat! Mi-e rușine, criticați-ne fără menajamente”

Robin Olsen // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Daniel Grigore  —  Friday, 17 November 2023

Portarul Robin Olsen (33 de ani) a reacționat dur după ce naționala Suediei a fost umilită în Azerbaidjan, 0-3, în preliminariile EURO 2024.

Suedia merge din rău în mai rău în actuala campanie de calificare. Ieșită deja din calculele calificării, selecționata pregătită de Janne Andersson a suferit o înfrângere șocantă joi seara, 0-3 cu Azerbaidjan, echipă care o mai bătuse doar pe Estonia în aceste preliminarii.

La finalul meciului, unul dintre liderii naționalei, portarul Robin Olsen, de la Aston Villa, a răbufnit.

Robin Olsen, după Azerbaidjan - Suedia 3-0: „Fanii au venit până aici ca să vadă acest rahat...”

„Ce s-a întâmplat astăzi este cu adevărat rușinos. Am fost supărat, dar ar trebui să lăsăm în urmă ce s-a întâmplat. Am vorbit în vestiar, ce am discutat rămâne acolo.

Ar trebui să ne fie rușine, mie îmi este. Acest rezultat doare, merităm toate criticile pe care le vom primi. Nu le voi citi, dar sper că vor fi dure. Niciun jucător nu merită menajat”, a tunat Olsen, conform Diario AS.

Portarul din Premier League li s-a adresat și fanilor suedezi care au făcut deplasarea la Baku:

69 de meciuria jucat Olsen pentru Suedia

„La finalul meciului m-am simțit rușinat, le-am aruncat tricoul ca scuze. Ce mai pot să fac? Au venit până aici să vadă acest rahat, măcar atât am putut face”.

VIDEO. Delegația României a ajuns la Budapesta, pentru meciul cu Israel

>

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.