Liga 1

Atacantul mult așteptat de Rapid a spart gheața » Gol în ultimul amical al giuleștenilor + ce jucători a folosit Bergodi

FOTO: fcrapid.ro

Articol de Adrian Duţă  —  sâmbătă, 18 noiembrie 2023

Kevin Soni (25 de ani, atacant) a marcat primul gol pentru Rapid, într-un amical cu CS Tunari, scor 4-2.

În pauză pentru meciurile echipelor naționale, Rapid a disputat un meci amical cu divizionara secundă CS Tunari (locul 17). Pentru giuleșteni a marcat și Soni, atacantul adus în septembrie, care încă nu a debutat în meci oficial pentru Rapid.

Kevin Soni, primul gol pentru Rapid în amicalul cu CS Tunari

Cu jucători plecați la loturile naționale, Rapid a început meciul cu o formație mixtă, alcătuită din titulari de drept, rezerve și juniori.

Tsoumou a jucat din primul minut în centrul atacului echipei lui Bergodi, fiind înlocuit la pauză cu Soni. Deși a venit de două luni în Giulești, din cauza problemelor privind pregătirea fizică nu a apucat să joace vreun meci oficial, a bifat două apariții în meciuri amicale.

Cu Tunari a marcat în minutul 56 și a dus scorul la 3-1. Pentru giuleșteni au mai marcat Ștefan Pănoiu ('43), Alex Ioniță II ('45), și Borja Valle ('89).

Echipa Rapidului cu CS Tunari: V. Drăghia (cpt.) (78′ D. Văduva) – Onea (88′ P. Iacob), I. Cristea, D. Grigore, Nenciu (60′ R. Maria) – Al. Albu (60′ M. Frunză), Ebersbach (60′ E. Iencsi) – Pănoiu (75′ Dănilă), Cîrjan (28′ Al. Ioniță, 75′ B. Valle), Papeau (60′ G. Gheorghe) – Tsoumou (46′ K. Soni)

Momente tensionate pentru Bergodi » „Ne loveau mașinile când intram, era foarte greu acolo”

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.