Nationala

„Tricolorii” au oprit conferința lui Edi Iordănescu! Momente geniale surprinse de reporterii GSP: „Am fost peste ei! Mulțumim, ne vedem în Germania”

+39 Foto
Au intrat peste Edi Iordănescu! 8 „tricolori” au întrerupt conferința de presă

Articol de Remus Răureanu, Raed Krishan (foto), Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  Sunday, 19 November 2023

Conferința lui Edi Iordănescu după Israel - România 1-2 a fost întreruptă de câțiva dintre jucătorii României, euforici după calificarea la EURO 2024.

Edi Iordănescu (45 de ani) și-a îndeplinit obiectivul, calificarea naționalei la Campionatul European din Germania. Mai mult, dacă nu pierdem marți, cu Elveția, atunci vom termina grupa I pe primul loc!

După fluierul final, jucătorii și staff-ul tehnic au declanșat sărbătoarea. „Tricolorii” nu s-au putut abține nici măcar în timpul conferinței de presă a selecționerului Edi Iordănescu.

VIDEO. Au intrat peste Edi Iordănescu la conferință! Bucurie uriașă pentru „tricolori” după calificarea la EURO

>

Un grup de 8 jucători, cu Burcă, Mogoș și căpitanul Stanciu în prim-plan, a întrerupt conferința, intrând în sala media. Ei au cântat și l-au luat ”pe sus” pe selecționer, pe care-l îndemnau să sară și să cânte la rândul lui.

Iordănescu s-a conformat, apoi stoperul Andrei Burcă a avut câteva cuvinte de transmis la microfon:

Meritam să câștigăm din prima repriză. Am avut mai multe ocazii, am fost peste ei. Mulțumim frumos, ne vedem în Germania”.

Cu 5 victorii și 4 egaluri, România conduce grupa I din preliminarii. „Tricolorii” au 19 puncte, două peste Elveția, care are nevoie de victorie la București, marți, pentru a ne depăși.

Mai multe știri despre echipa națională:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.