Nationala

Moment tulburător înainte de Israel - România » Ce s-a întâmplat pe banca gazdelor

+62 Foto
Lui Yossi Benayoun i-au curs lacrimile înainte de Israel - România

Articol de Daniel Grigore  —  sâmbătă, 18 noiembrie 2023

Momentul imnului, premergător partidei dintre Israel și România, i-a adus în lacrimi pe oficialii Federației Israeliene, în special pe directorul tehnic Yossi Benayoun, ex-jucător la Liverpool și Chelsea.

Această perioadă este extrem de încărcată la nivel emoțional pentru israelieni, având în vedere că țara lor este angrenată într-un război cu gruparea militară Hamas, cea care guvernează Fâșia Gaza.

Povara emoțională a fost evidentă cu câteva minute înainte de meciul cu România, în momentul intonării imnului. Membrii staff-ului gazdelor au fost surprinși cu lacrimi în ochi, un răspuns la situația tensionată pe care Israelul o traversează de mai bine de o lună.

Yossi Benayoun, în lacrimi înainte de Israel - România

Cel mai afectat a părut directorul tehnic al Federației, fostul fotbalist important Yossi Benayoun, căruia îi curgeau lacrimile pe obraz. Pentru Benayoun, tot ce se întâmplă în această perioadă are o însemnătate chiar mai puternică, familia lui fiind implicată direct în conflictul militar.

Lui Yossi Benayoun i-au curs lacrimile înainte de Israel - România

În octombrie, la începutul războiului, familia surorii lui Benayoun a fost atacată în kibuțul Beeri. Nepotul lui a înfruntat teroriștii Hamas și a omorât trei dintre ei. Cumnatul lui Benayoun a fost rănit la braț și operat.

VIDEO. Imnul țării noastre, cântat de toți suporterii români prezenți în Ungaria

>

Tot despre Israel - România:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.