Nationala

Primul mesaj dinspre FRF după calificarea la EURO 2024: „Sper să nu mai ajungem în situația asta”

+48 Foto
FOTO: Raed Krishan

Articol de Sergiu Alexandru  —  duminică, 19 noiembrie 2023

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a vorbit despre victoria României cu Israel, 2-1, și despre calificarea elevilor lui Edi Iordănescu la EURO 2024.

Oficialul Federației i-a felicitat pe Edi Iordănescu și pe cei din staff-ul său pentru calificarea la turneul final din Germania și speră că această performanță să ajute fotbalul românesc pe viitor.

Reacția FRF după calificarea României la EURO 2024

„Nu cred că trebuie să discutăm acum despre decizia de a-l numi pe Iordănescu la echipa naţională. Trebuie să discutăm despre echipa naţională. E neînvinsă şi dintr-o echipă care acum două luni de zile nu avea nicio şansă de calificare a ajuns să se bată miercuri, la Bucureşti, pentru locul 1

Nu fac o nuntă din ce s-a întâmplat, dar poate să fie o locomotivă pentru fotbalul românesc. A fost o seară cu foarte multe emoţii, Am început prost. Și nu mă refer la golul lor. Se întâmplă, dar au fost câteva faze în care nesiguranţa şi emoţia ne-au copleşit. După aceea ne-am revenit, am avut foarte multe acţiuni de atac şi foarte multe ocazii de gol. 

Trebuie să fim realişti. Avem un drum lung până vom ajunge să avem o continuitate şi sper să nu mai ajungem în situaţia să îşi pună lumea problema dacă ne calificăm sau nu la un turneu major în perioada următoare. Trebuie să felicităm staff-ul, cu Iordănescu în frunte. Aşa e la fotbal, când nu joci bine te critică toată lumea. Să mergem mai departe, asta îmi doresc" a declarat Mihai Stoichiţă, potrivit PrimaSport.

FOTO. Cele mai tari imagini după calificarea României la EURO 2024

VIDEO Edward Iordănescu: „Echipa națională a scris istorie! Au fost și momente foarte dificile în acest drum”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.