Nationala

Mihai Stoica laudă deciziile lui Edi Iordănescu și evidențiază greșeala făcută de alți antrenori: „Așa s-au pierdut calificări”

+16 Foto
FOTO: Raed Krishan

Articol de Sergiu Alexandru  —  duminică, 19 noiembrie 2023

Mihai Stoica a lăudat modul în care selecționerul Edi Iordănescu a gestionat finalul meciului cu Israel, 2-1.

După un început ezitant și un gol încasat în minutul 2, România a întors scorul grație golurilor marcate de George Pușcaș (10) și Ianis Hagi (63). Iar Mihai Stoica l-a felicitat pe Iordănescu pentru schimbările făcute după ce „tricolorii” au preluat conducerea.

Mihai Stoica îl laudă pe Edi Iordănescu

„Edi nu a făcut mutări defensive. Mulţi antrenori au făcut schimbări defensive pentru că au indus o idee defensivă totală şi așa s-au pierdut calificări. De data asta, Iordănescu a făcut schimbări post pe post. A schimbat inspirat.

Nu am avut nicio emoţie. Când au ajuns în careu doar s-au uitat la Moldovan cum a prins mingi uşoare”, a declarat Mihai Stoica la emisiunea Sport Report, de la OrangeSport

Ce schimbări a făcut Edi Iordănescu

  • Florinel Coman, în locul lui Ianis Hagi (65)
  • Valentin Mihăilă, în locul lui Denis Drăguș (65)
  • Marius Marin, în locul lui Vladimir Screciu (77)
  • Adrian Rus, în locul lui Nicolae Stanciu (87)
  • Alexandru Cicâldău, în locul lui Răzvan Marin (87)

Terminăm cu capul sus. E bucurie fantastică, o mare mândrie. Toți jucătorii trebuie felicitați, toți cei care au contribuit, eu am crezut în ei mereu. Sunt mândru de ei. E un privilegiu să ai jucători de asemenea caracter. Trebuie să le fim recunoscători celor care ne-au fost alături. Le mulțumim celor care au crezut de la început. Ne bucurăm, sunt multe borne pe care le-am atins. Jucăm cu 50.000 de oameni în tribune cu Elveția, avem responsabilitatea să îi bucurăm, și pe ei, și pe cei care nu vor fi la meci.

- Edi Iordănescu

VIDEO Edward Iordănescu: „Echipa națională a scris istorie! Au fost și momente foarte dificile în acest drum”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.