Nationala

Dumitru Dragomir, încântat de doi „tricolori” după calificarea României la Euro 2024: „De Champions League”

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  duminică, 19 noiembrie 2023

Dumitru Dragomir (77 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, este de părere că mijlocașul Vladimir Screciu (23 de ani) și fundașul stânga Nicușor Bancu (31 de ani) sunt doi jucători foarte importanți în angrenajul echipei naționale.

România a învins Israel, scor 2-1, și a obținut calificarea la Euro 2024. Elevii lui Edward Iordănescu se vor bate cu Elveția pentru primul loc al grupei I. Partida de pe Arena Națională este marți, 21 noiembrie, de la 21:45.

După meciul de la Felcsut, Dumitru Dragomir i-a lăudat pe Vladimir Screciu și Nicușor Bancu, fotbaliștii Universității Craiova. Fostul președinte al FRF a mai spus că s-a temut în momentul în care Screciu a fost înlocuit de Marius Marin în minutul 77.

Dumitru Dragomir îi laudă pe Vladimir Screciu și Nicușor Bancu

„Am fost de acord cu echipa făcută de el, dar cu o chestie nu l-am prea înțeles. În momentul în care l-a scos pe Screciu am înlemnit. Screciu e foarte bun în fața fundașilor. Și Bancu e foarte bun, e de Champions League

Când l-a scos pe Screciu m-a trecut un fior. Am zis că a făcut o greșeală, pentru că nu știm să jucăm, fără el acolo. Dar a fost bine, pentru că cedaseră israelienii din punct de vedere fizic”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik

Clasamentul grupei României

VIDEO. „Tricolorii” au sosit în țară, după calificarea obținută la Budapesta împotriva Israelului

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.