Nationala

Calificarea la Euro, „confiscată” pentru campania electorală!? Cine a apărut în cantonamentul României cu geacă „tricoloră”

Articol de Cristi Preda (foto), Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  luni, 20 noiembrie 2023

Premierul Marcel Ciolacu a vizitat delegația României la antrenamentul premergător meciului cu Elveția, ultimul din preliminariile EURO 2024.

  • România - Elveția are loc marți, de la ora 21:45, pe Arena Națională. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Antena 1

„Tricolorii” s-au calificat deja la EURO 2024 după 2-1 cu Israel și luptă acum pentru primul loc, care ar asigura prezența în urna 2 la tragerea la sorți a grupelor Campionatului European. România nu trebuie să piardă pe Arena Națională pentru a termina prima în grupa din preliminarii, peste Elveția.

VIDEO. Ciolacu a vizitat naționala României la Mogoșoaia

>

România a făcut ultimul antrenament, început la ora 18:30, înainte de meciul cu Elveția în această seară, iar jucătorii și staff-ul au avut parte de un vizitator surprinzător. Deși vizitele nu sunt permise în mod normal în cantonamentul României, pentru Marcel Ciolacu s-a făcut o excepție.

Premierul României a venit la Mogoșoaia pentru a-i felicita pe fotbaliștii care s-au calificat la EURO 2024, dar și pe cei din staff. Politicianul a stat în tribune alături de Burleanu pentru a urmări antrenamentul, iar marți seară va fi pe Arena Națională pentru a vedea meciul cu Elveția.

Reporterul GSP.ro, Vlad Nedelea, transmite ultimele informații de la antrenamentul premergător partidei cu Elveția al „tricolorilor”

>

Edi Iordănescu: „E datoria noastră să rămânem neînvinși”

„Am trăit momente euforice incredibile după această performanță, am îndeplinit un obiectiv în care puțin credeau. Ne așteaptă acum un joc cu importanță mare, care ne obligă. Elveția va veni foarte motivată și rănită. 

Elveția, spre deosebire de noi, nu a trăit momente de euforie pentru că e sub obiectivul impus. Am îndeplinit obiectivul, dar acum avem altă țintă. Am șansă să terminăm pe locul 1 și e datoria noastră să rămânem neînvinși. 

Nu va fi deloc ușor, dar trebuie să dăm totul pentru asta. Dacă vom termina pe locul 1 vom avea mai multe avantaje”, a declarat Edi Iărdănescu la conferința de presă înainte de meciul cu Elveția.

VIDEO. Imagini de la antrenamentul României, înainte de partida cu Elveția, ce ne-ar putea aduce primul loc în Grupa I

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.