Campionate

Vedeta lui Real Madrid a vorbit despre plecare: „Am obiective clare”

David Alaba (31 de ani), apărătorul celor de la Real Madrid, a pus capăt speculațiilor cum că și-ar dori să părăsească echipa de pe Santiago Bernabeu. foto: Imago Images

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  luni, 20 noiembrie 2023

David Alaba (31 de ani), apărătorul celor de la Real Madrid, a pus capăt speculațiilor cum că și-ar dori să părăsească echipa de pe Santiago Bernabeu.

În presa din Spania apăruseră tot mai multe zvonuri cum că David Alaba ar fi nefericit la Madrid. 

Principala variantă vehiculată a fost o posibilă întoarcere la Bayern Munchen, clubul la care s-a consacrat în fotbalul mare. Acesta a adunat 431 de prezențe, 33 de goluri și 55 de pase decisive în tricoul bavarezilor.

Davia Alaba i-ar fi mărturisit jurnalistului Fabrizio Romano că se simte foarte bine la Real Madrid și, în acest moment, nu ia în calcul o despărțire de „galactici”.

David Alaba vrea să continue la Real Madrid

„Nu mă gândesc la o plecare. Mă simt foarte bine la Madrid. Îmi place Real Madrid și am obiective foarte clare. Gândurile mele nu sunt nicăieri altundeva”, i-ar fi spus David Alaba jurnalistului Fabrizio Romano.

Contractul fundașului cu Real Madrid expiră în vara anului 2026. Acesta ar avea o relație foarte bună cu Carlo Ancelotti, antrenorul vicecampioanei Spaniei, care s-a bazat pe serviciile austriacului ori de câte ori a avut ocazia, anunță Football Espana.

40 de milioane de eurovalorează David Alaba, potrivit transfermarkt.com

VIDEO. Real Madrid a făcut scor cu Valencia în ultima etapă din La Liga

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.