Handbal

Dinamo a pierdut și returul cu Fuchse Berlin » Nici CSM Constanța n-a confirmat parcursul bun din EHF European League

Dan Racoțea în acțiune FOTO Imago Images

Articol de Adrian Jitea, Costi Prună  —  marţi, 21 noiembrie 2023

Dinamo a pierdut și returul cu Fuchse Berlin, scor 32-33, în runda cu numărul 4 a grupei G din EHF European League la handbal masculin. CSM Constanța a remizat, scor 29-29, în sala polonezilor de la Chrobry Glogow, în grupa H. 

În urmă cu o săptămână, la Berlin, Dinamo suferea primul eșec stagional în fața lui Fuchse. Rezultatul final a fost mai blând decât realitatea de pe parchet, 30-33, „vulpile” menajând jucătorii de bază în ultimele minute.

Dinamo, învinsă la București de Fuchse Berlin

Elevii lui Xavi Pascual n-au început bine nici astăzi. Liderul din Bundesliga a condus și cu 4 goluri în prima repriză. Linia de 9 metri a campioanei României a trecut la treabă și a întors rezultatul până în pauză. Tabela arăta 17-16 pentru Dinamo.

În partea secundă, cele două formații s-au succedat la conducere. Nemții au avut nervii mai tari și continuă parcursul imaculat din grupă, 4 victorii din tot atâtea partide.

Dinamo e pe locul 2, cu 2 victorii, la fel ca Chambery Savoie. „Dulăii” au avantajul meciului direct, dar și un golaveraj net superior. Primele două formații merg în faza următoare.

Cel mai bun marcator al lui Dinamo a fost astăzi ucraineanul Akimenko, cu 7 goluri. Au mai punctat: Humet (5), Ali Zein (5), Rosta (4), Kukic (4), Kuduz (3), Bokhan (2), Kasparek (1) și A. Garcia (1).

CSM Constanța, doar egal în Polonia 

Nici CSM Constanța nu a confirmat parcursul bun de până acum, victorii pe linie în grupa H. Dobrogenii au condus-o pe codașa Chrobry Glogow, 19-14 la pauză, dar s-au văzut egalați pe final, 29-29.

Elevii lui George Buricea sunt lideri, cu 7 puncte.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.