Altele

Imagini fabuloase » 92.453 de spectatori s-au înghesuit pe stadion la finala Cupei Mondiale din week-end

+12 Foto
FOTO: Twitter @CricCrazyJohns

Articol de Adrian Jitea  —  marţi, 21 noiembrie 2023

Finala Cupei Mondiale de cricket, câștigată de Australia în fața Indiei, a strâns 92.453 spectatori pe arena Narendra Modi din Ahmedabad, India.

Australia și-a extins supremația în cricket, cucerind a șasea Cupă Mondială din istorie, record absolut al competiției. India are 4 trofee, Anglia, Sri Lanka și Pakistan au cucerit câte o distincție.

FOTO. Imagini fabuloase de la finala Cupei Mondiale de cricket, India - Australia

Ediția din acest an, organizată în India, s-a dovedit una istorică. Potrivit datelor oficiale, cele 48 de meciuri au strâns o asistență totală de 1.250.307 spectatori. Media a depășit 26.000 de persoane/meci.

Finala a bătut toate recordurile. Nu mai puțin de 92.453 de oameni au privit cum India pierde la mustață în fața rivalei Australia.

Ediția din 2023 a avut la start 10 naționale: India, Africa de Sud, Australia, Noua Zeelandă, Pakistan, Afghanistan, Anglia, Bangladesh, Sri Lanka și Olanda.

Australia, câștigătoarea turneului, a primit un cec în valoare de 4 milioane de dolari. Finalista India s-a mulțumit cu 2 milioane, în timp ce semifinalistele Noua Zeelandă și Africa de Sud au primit câte 1,6 milioane de dolari.

VIDEO. Australia, noua campioană mondială la cricket

Citește și alte știri din sportul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.