Liga 2

Apariție rară a lui Gheorghe „Pinalti” Ștefan: „Unul dintre cei mai corecți și paroliști oameni”

+21 Foto
Fostul fundaș Lucian Goian (40 de ani) a postat o imagine alături de fostul finanțator al Ceahlăului, Gheorghe Ștefan (70 de ani).

Articol de David Marinescu  —  marţi, 21 noiembrie 2023

Fostul fundaș Lucian Goian (40 de ani) a postat o imagine alături de fostul finanțator al Ceahlăului, Gheorghe Ștefan (70 de ani). 

Ajuns la 70 de ani, Gheorghe „Pinalti” Ștefan, fostul finanțator al Ceahlăului, arată total schimbat. Acest lucru e vizibil și în imaginea postată marți, pe Facebook, de Lucian Goian. 

FOTO. Imagine rară cu Gheorghe Ștefan: fostul finanțator al Ceahlăului, schimbare radicală

+21 Foto
FOTO: Facebook @Lucian Goian

„O plăcere să mă revăd cu Gheorghe Ștefan Pinalty . Unul dintre cei mai corecți și paroliști oameni cu care am lucrat”, a scris Lucian Goian în descrierea imaginii postate pe contul personal de Facebook.

Nu mai sunt de mult o persoană publică. Am renunțat la haina aia veche! Sunt doar un bunic fericit! Săptămâna asta, spre exemplu, am petrecut mai mult timp cu cei trei nepoți, fiindcă a fost și vacanță. Aflu lucruri noi, chiar și pentru vârsta mea! Nu mai există o asemenea variantă, să intru în politică. Am auzit și eu asemenea vorbe, dar ele sunt lansate probabil de oameni, de adversari de-ai mei care nu-mi vor nici astăzi binele. 

Mi se trage totul de la cei peste 20 de ani petrecuți în politică, dar asta e! Eu am interdicție de a candida până în septembrie 2026 sau septembrie 2027, fac asta public, ca lumea să știe cum stau lucrurile în ceea ce mă privește
- Gheorghe Ștefan, potrivit Cancan

Gheorghe Ștefan are 4 condamnări la activ:

  • În 2016, a fost condamnat la 6 ani de închisoare în dosarul Microsoft;
  • În 2017, a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare în dosarul finanțării ilegale a PDL;
  • În 2018, a fost condamnat definitiv la 3 ani și 3 luni de închisoare cu executare într-un dosar de spălare de bani și acte necompatibile cu funcția;
  • În 2021, a fost condamnat definitiv la 4 ani și 6 luni cu executare.

VIDEO. Gheorghe Ștefan, caracterizat de fostul arbitru Dan Dragoș Crăciun: „Și-a iubit propria persoană!”

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.