Liga 1

Își pierde Rapid omul de bază? Victor Angelescu: „Mă tem că s-ar putea să plece în iarnă”

Victor Angelescu, acționarul celor de la Rapid, a declarat că se teme de o posibilă plecare a portarului Horațiu Moldovan (25 de ani) din Giulești, după ce acesta s-a calificat cu România la Euro 2024. foto: Imago Images

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  marţi, 21 noiembrie 2023

Victor Angelescu, acționarul celor de la Rapid, a declarat că se teme de o posibilă plecare a portarului Horațiu Moldovan (25 de ani) din Giulești, după ce acesta s-a calificat cu România la Euro 2024.

Horațiu Moldovan a fost unul dintre oamenii de bază ai României în preliminariile Euro 2024, încheiate cu calificarea „tricolorilor” la turneul final.

Victor Angelescu se teme de o posibilă plecare a lui Horațiu Moldovan

Moldovan a avut prestații apreciate în poarta naționalei, într-o campanie în care România a încasat mai puțin de un gol pe meci. Pentru Rapid, Moldovan a apărat poarta în primele 16 meciuri ale sezonului, timp în care a încasat 17 goluri.

Victor Angelescu se teme că Rapid ar putea să își piardă portarul titular în această iarnă. Acționarul Rapidului a declarat că Horațiu Moldovan are o clauză de reziliere, dar nu a dezvăluit-o.

Da, așa este. E singurul despre care putem spune că avem o frică să îl pierdem în iarnă. Dar eu sper să nu și să plece după ce devenim campioni. Are o clauză de reziliere și nu vreau să zic mai mult că mi-e frică

Dacă îi va fi plătită și va vrea să plece va trebui să îl lăsăm. Dar cred că este singurul dintre titulari în afara de Borza, care are o clauză mult mai mare, la care mi-e frică că s-ar putea să plece în iarnă, a spus Victor Angelescu, potrivit Fanatik.

VIDEO. Silviu Lung explică transformarea lui Horațiu Moldovan: „Valoarea unui portar se vede în meciurile decisive”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.