Nationala

Cel mai lăudat „tricolor” după victoria cu Elveția: „Puteau scăpa 5 cu el, că nu luam gol”

Articol de Sergiu Alexandru  —  miercuri, 22 noiembrie 2023

După România - Elveția 1-0, ultimul din preliminariile EURO 2024, Ilie Dumitrescu și Florin Prunea l-au lăudat pe portarul Horațiu Moldovan (25 de ani). 

Goalkeeper-ul Rapidului a fost cel mai bun „tricolor”, reușind să aibă mai multe intervenții salvatoare la ocaziile elvețienilor. 

Horațiu Moldovan, lăudat după România - Elveția 

La final, cei doi membri ai Generației de Aur au avut cuvinte de laudă pentru Horațiu Moldovan.

„Moldovan a fost fantastic! Nu știu cat îl vor mai ține cei de la Rapid după prestațiile astea. În rest, bravo, România, suntem cei mai buni!”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro

El a fost completat de Florin Prunea: „Mai e ceva de comentat? Băiatul ăsta mi-a lăsat impresia că pot scăpa cinci singur cu el și nu dă nimeni gol. A închis poarta. A pus un fermoar. Un sfat pentru Rapid: să caute portar că e groasă! 

Avem echipă națională. S-a construit cu răbdare, cu pricepere. Edi Iordănescu a fost o alegere fantastică a Federației Române de Fotbal”, a spus fostul portar. 

E singurul despre care putem spune că avem o frică să îl pierdem în iarnă. Dar eu sper să nu și să plece după ce devenim campioni. Are o clauză de reziliere și nu vreau să zic mai mult că mi-e frică. Dacă îi va fi plătită și va vrea să plece va trebui să îl lăsăm. Dar cred că este singurul dintre titulari în afara de Borza, care are o clauză mult mai mare, la care mi-e frică că s-ar putea să plece în iarnă.

- Victor Angelescu, acționar Rapid

VIDEO Cum au sărbătorit fotbaliștii lui Iordănescu la finalul partidei

>

 Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.