Campionate

Unul dintre marii atacanți brazilieni șterge pe jos cu Haaland: „Are 30 de ocazii și înscrie de 3 ori. Eu aș fi înscris între 10 și 20 de goluri”

Erling Haaland // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  Wednesday, 22 November 2023

Fostul atacant brazilian Luis Fabiano (43 de ani), legitimat la Sevilla în vârful carierei, autor a peste 200 de goluri, susține că s-ar fi descurcat mult mai bine decât o face Erling Haaland în actuala echipă a celor de la Manchester City.

De când a semnat cu Manchester City, Erling Haaland a înscris pe bandă rulantă. Atacantul norvegian are 69 de goluri și 13 assist-uri în 71 de meciuri pentru „cetățeni”, a ieșit al doilea în clasamentul pentru Balonul de Aur 2023, dar nu impresionează pe toată lumea.

Fostul atacant brazilian Luis Fabiano, care a jucat cel mai mult pentru Sevilla și Sao Paulo, susține că ar fi înscris mult mai mult decât Haaland dacă ar fi jucat în actuala echipă a lui Manchester City.

Luis Fabiano: „I-aș fi bătut toate recordurile lui Erling Haaland”

„I-aș fi bătut toate recordurile lui Haaland. Cu acea echipă și ocaziile pe care și le creează, aș fi bătut toate recordurile lui. Are 30 de ocazii și înscrie 3 goluri. Dacă aș fi avut eu acele 30 de ocazii, aș fi înscris între 10 și 20 de goluri. Asta este diferența”, a afirmat Fabiano în podcast-ul „Benja Me Mucho”, citat de MARCA.

Afirmația fostului atacant l-a luat prin surprindere pe moderator, care i-a transmis că Haaland are hat-trick-uri în 3 meciuri consecutive pe teren propriu.

229 de goluriîn 489 de meciuri a înscris Luis Fabiano pentru echipele de club. La naționala Braziliei a înscris de 28 de ori în 45 de partide

Luis Fabiano a avut replica pregătită: „Da, mulțumită coechipierilor lui”.

VIDEO: Erling Haaland, „dublă” în spectaculosul Chelsea - Manchester City 4-4

Tot din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.