Nationala

Gică Hagi l-a așteptat pe Ianis Hagi după România - Elveția » Imaginile serii după România - Elveția

Articol de Sergiu Alexandru  —  Wednesday, 22 November 2023

Prezent pe Arena Națională pentru a urmări România - Elveția 1-0, Gică Hagi și-a așteptat după meci fiul, pe Ianis.

  • S-au calificat la Campionatul European din 2024: Germania, Belgia, Franța, Portugalia, Scoția, Spania, Turcia, Austria, Anglia, Ungaria, Slovacia, Albania, Danemarca, Olanda, România, Elveția, Serbia, Cehia, Slovenia, Italia și Croația. Ultimele 3 locuri vor fi stabilite prin barajele din Liga Națiunilor;
  • Tragerea la sorți a grupelor Euro va avea loc la Hamburg, pe 2 decembrie, de la ora 19:00;
  • Turneul final din Germania se va desfășura între 14 iunie și 14 iulie.

După ce a dat golul victoriei în meciul cu Israel (2-1), care i-a calificat pe „tricolori” la EURO 2024, Ianis Hagi (24 de ani) a fost menajat în meciul cu Elveția și a intrat în ultimele 30 de minute.

FOTO. Gică Hagi l-a așteptat pe Ianis Hagi după România - Elveția

După meci, în parcarea subterană de la Arena Națională, Gică Hagi l-a așteptat pe fiul său. Cei doi au petrecut câteva clipe împreună, s-au îmbrățișat, iar Gică Hagi l-a felicitat pe Ianis pentru performanța sa.

+24 Foto
FOTO: Vlad Nedelea

Alături de Gică Hagi, pe Ianis l-a așteptat și iubita lui, Elena Tănase. Cei doi au mers împreună la petrecerea jucătorilor.

Ce a spus Gică Hagi după România - Elveția

„Mai bine de atât nu se putea, să terminăm neînvinși, cu o victorie acasă. Copiii au jucat foarte bine, o campanie reușită din toate punctele de vedere. Toată România avea nevoie de așa ceva. Fericire, bucurie, liniște! Asta simțim. 

Copiii s-au deschis, copiii arată mai mult curaj. Au potențial foarte mare. „Știu ce fac vara viitoare, merg acolo să îi susținem. E un grup foarte bun, așa cum a zis Edi. El l-a format, felicitările mele! 

Marea provocare acum vine, adversarii vor fi mai buni și trebuie să ridicăm nivelul. Eu am zis că tot ce s-a întâmplat în America, în 1994, a fost un exemplu, ca să vină altă generații mai bune ca noi. Trebuie să fim depășiți, pentru asta există exemplele. Asta trebuie să fie ambiția lor cea mai mare, să ne depășească pe noi”, a declarat Gică Hagi.

VIDEO Imagini impresionante cu „tricolorii” la întâlnirea cu familiile

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.