Nationala

Andra le răspunde contestatarilor » Câți bani a primit pentru intonarea imnului la România - Elveția

+18 Foto
Andra a cântat imnul înainte de România - Elveția / FOTO: Captură @Antena 1

Articol de Andra Mocanu  —  Wednesday, 22 November 2023

Andra le-a răspuns contestatarilor pe Facebook după ce a fost criticată pentru modul cum a intonat imnul național înainte de România - Elveția 1-0.

Andra a cântat o strofă în plus, fapt care i-a încurcat inclusiv pe jucători, care erau obișnuiți cu varianta de la partidele în care imnul nu era interpretat live de un artist. 

+18 Foto
Andra a cântat imnul înainte de România - Elveția / FOTO: Captură @Antena 1

Andra le-a răspuns contestatarilor

Andra a fost acuzată că a stâlcit imnul, însă nu a dat înapoi și i-a răspuns unui contestatar, pe Facebook: „Am cântat varianta oficială! Te invit să cauți imnul pentru a te convinge! Apoi poți reveni cu scuze, dacă nu e prea mult!”.

Apoi, ea i-a răspuns și unui urmăritor care era curios dacă a cântat gratis. „Cu siguranță! Cu cea mai mare plăcere pentru astfel de momente, întotdeauna Pro bono”, a scris Andra.

VIDEO. Andra a interpretat imnul național la România - Elveția

>

Urcată pe un podium, Andra a impresionat întregul stadion. Iar fanii și jucătorii naționalei au intonat și ei imnul, din toată inima, încărcându-se la maximum înainte de partida victoria cu Elveția, 1-0.

„Fotbalul are incredibila putere de a ne umple de energie, de speranță, de a ne face să visăm cu toții același vis. Sunt foarte fericită că tricolorii au reușit să se califice la Campionatul European, au făcut fericiți milioane de români pasionați de fotbal! 

Și sunt foarte bucuroasă că voi fi alături de ei și de o țară întreagă la meciul cu Elveția, când împreună vom cânta imnul României”, a declarat celebra cântăreață în timpul repetițiilor.

FOTO. Gică Hagi l-a așteptat pe Ianis Hagi după România - Elveția » Imaginile serii după România - Elveția

+24 Foto
FOTO: Vlad Nedelea

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.