Nationala

Mircea Lucescu a dezvăluit ce a vorbit cu Hagi în lojă, la România - Elveția

Gică Hagi și Mircea Lucescu, la România - Elveția/ foto: captură Digi Sport

Articol de Adrian Duţă  —  miercuri, 22 noiembrie 2023

România - Elveția 1-0. Mircea Lucescu a urmărit partida de pe Arena Națională alături de Gică Hagi, fostul lui elev de la echipa națională și Brescia.

Cei doi coloși ai fotbalului românesc au stat împreună la lojă, de unde au urmărit meciul și sărbătoarea echipei naționale, care s-a calificat la EURO 2024 de pe locul 1 în grupa preliminară.

Mircea Lucescu și Gică Hagi au urmărit împreună România - Elveția

Mircea Lucescu și Gică Hagi au fost surprinși de camerele televiziunilor deținătoare de drepturi în timp ce discutau la lojă în timpul meciului, iar Il Luce a dezvăluit ce a vorbit cu managerul Farului.

„Ne aduceam aminte de cum am evoluat noi, de cum eram și cum am ajuns”, a precizat Mircea Lucescu, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Mircea Lucescu: „Acest nucleu poate duce încă 6 ani”

Mircea Lucescu a vorbit și despre calificarea care crede că va aduce schimbări în fotbalul din România.

Apreciez foarte tare acest parcurs. Dar nu e finalul drumului acum. Responsabilitatea lor e să ducă mai departe rezultatele, pot duce încă 6 ani, pentru că au o medie de vârstă bună. Pot forma o echipă puternică, o echipă se construiește în aceste condiții, cu rezultate, jucătorii vor vrea la națională acum, nu mai există mofturi. 

Edi a rezistat la toate criticie. Am și spus că între el și Yakin, care a greșit totul, a făcut puține puncte, e o diferență. Yakin a avut prea mare încredere în jucătorii elvețieni și a pierdut puncte pe final. Noi am făcut invers, am obținut puncte multe pe final de meci.

- Mircea Lucescu

FOTO. Gică Hagi l-a așteptat pe Ianis Hagi după România - Elveția » Imaginile serii după România - Elveția

+24 Foto
FOTO: Vlad Nedelea

VIDEO. Gheorghe Hagi: „O campanie reușită din toate punctele de vedere. Toată România avea nevoie de așa ceva”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.