Liga 1

Tradiția continuă în „Ștefan cel Mare”! Cine îi așteaptă pe fanii dinamoviști la casele de bilete

Foto: Dinamoviști la casele de bilete

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Stroia  —  Wednesday, 22 November 2023

Dinamo va da piept într-un nou episod cu marii rivali de la FCSB. Suporterii vor avea parte de o surpriză din partea jucătorilor, care vor fi la casele de bilete vineri și sâmbătă.

  • Derby-ul Dinamo - FCSB va avea loc duminică, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Prin acest gest, jucătorii încearcă să se reapropie de fani înaintea derby-ului după ce n-au mai reușit un triumf de 10 etape. Ultimul succes al alb-roșiilor a fost în august, împotriva celor de la FC Voluntari.

Dinamoviști la casele de bilete

Clubul a anunțat pe paginile de social media și cu ce jucători vor lua contact suporterii care își vor procura tichete de la punctul de vânzare de pe Pierre de Coubertin.

  • Vineri, 24.11 - Răzvan Patriche și Neluț Roșu - ora 15:00
  • Sâmbătă, 25.11 - Gabriel Moura și Gorka Larrucea - ora 15:00

Până acum câțiva ani, Dinamo organiza astfel de acțiuni prin care își apropia suporterii înaintea „Eternului Derby”.  În fiecare zi, la casele de bilete de la stadionul Ștefan cel Mare erau aduși jucători din lot, dar și foste glorii pentru a interacționa cu fanii.

Dinamo n-a mai câștigat de 3 ani cu FCSB

Chiar dacă se anunță un derby dezechilibrat între cele două combatante, Dinamo are întâietate la duelurile directe. De 49 de ori s-au impus alb-roșiii în duelurile directe, în timp ce oaspeții au triumfat doar de 48 de ori.

Ultima victorie a formației din Ștefan cel Mare în fața celor de la FCSB a fost în urmă cu mai bine de 3 ani. Pe 16 februarie 2020, dinamoviștii se impuneau cu 2-1 în urma golurilor înscrise de Andrei Sin și Vali Lazăr, în timp ce pentru roș-albaștri înscria Florin Tănase.

VIDEO. Totul despre Dinamo - FCSB:

>

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.