Stranieri

Radu Drăgușin își bagă banii în noul proiect imobiliar din Colentina » Interviu pe șantier: „Este o inovație. Trebuie să facem alegeri inteligente”

+15 Foto
Radu Drăgușin, astăzi, pe șantier

Articol de Vlad Nedelea, Daniel Grigore, Iosif Popescu (video)  —  joi, 23 noiembrie 2023

Radu Drăgușin (21 de ani), cel mai valoros fotbalist român, cotat la 10 milioane de euro, s-a alăturat unui proiect imobiliar din postura de investitor.

Zilele trecute, Radu Drăgușin a bifat prima calificare la un turneu final alături de naționala de seniori a României.

Acum, fundașul central de la Genoa punctează și în plan personal. Drăgușin a ales să mizeze pe un proiect imobiliar dezvoltat în zona Colentina, un complex de blocuri de locuințe, implicându-se financiar în realizarea acestuia.

VIDEO. Radu Drăgușin, interviu de pe șantier: „Proiectul mi-a inspirat încredere”

>

Astăzi, direct de pe șantier, Drăgușin le-a dezvăluit reporterilor ce l-a îndemnat să facă acest pas.

„Este un început pentru mine. Am ales să fac o investiție în acest proiect pentru că mi-a plăcut. Am vorbit cu Andrei și cu Adi (n.r. - reprezentanții firmei dezvoltatoare), mi-au arătat proiectul și mi-a inspirat multă încredere.

600.000 de euroeste salariul anual pe care Drăgușin îl încasează în acest moment la Genoa. Italienii i-au făcut ofertă de prelungire pe un salariu dublu

Este un proiect «verde», au și câștigat un premiu pe această temă. Pentru mine este important, este o inovație pe piața imobiliară. Contează foarte mult să mergem spre o direcție de sustenabilitate, iar acest proiect o face.

Viața de fotbalist este scurtă, eu am înțeles acest lucru și trebuie să fim siguri pe partea financiară, pentru că banii nu vor veni mereu. Trebuie să facem alegeri inteligente cu banii pe care îi câștigăm, pentru a nu avea probleme mai târziu”, a transmis Drăgușin.

Frații Drăgușin au deschis un restaurant tip fast-food

Apărătorul naționalei mai are o afacere, un restaurant cu preparate grecești pe care l-a deschis împreună cu fratele lui, Alex, în complexul Greenfield Plaza din Băneasa.

„Ideea i-a aparținut fratelui meu și eu m-am implicat din tot sufletul cu ceea ce am putut. Și sportivii, chiar dacă au o altfel de dietă, mai mănâncă acest tip de mâncare după meciuri. Eu le recomand ceea ce se pregătește aici atât colegilor din națională, cât și celor de la club”, spunea Radu Drăgușin în momentul deschiderii, în vara acestui an.

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.