Tenis

„Soția mea nu ar fi mulțumită” » Novak Djokovic, pus în dificultate la ultimul interviu: „Nu vreau să par lipsit de respect, dar...”

Novak Djokovic // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 23 noiembrie 2023

Novak Djokovic (36 de ani, 1 ATP) a fost întrebat recent dacă se gândește să depășească recordul lui Rafael Nadal de la Roland Garros. Spaniolul are 14 trofee, în timp ce sârbul s-a impus de 3 ori la French Open.

Djokovic a câștigat recent Turneul Campionilor și a ajuns la 400 de săptămâni ca lider ATP. Deține recordul de turnee de Grand Slam câștigate, 24, cu două peste Nadal. În ultimul interviu, a fost întrebat dacă se gândește să joace până la 50 de ani și să îl egaleze pe Rafa la numărul de trofee de la Roland Garos, iar răspunsul a fost în stilul său caracteristic.

„Nu știu, dar soției mele sigur nu i-ar plăcea să joc până la 50 de ani”, a răspuns Djokovic pentru Marca.

Djokovic: „Nu vreau să par lipsit de respect”

„Sunt foarte mulțumit de tot ceea ce am realizat. Nu trebuie să mă uit la palmaresul lui Rafa la Paris. Am multe de care sunt mândru și care fac parte din istorie. Dacă ar fi să mă retrag chiar acum, nu aș putea fi decât fericit și mândru de ceea ce am făcut.

A fost realist să cred că voi câștiga trei din cele patru turnee de Grand Slam din acest an? În urmă cu cinci ani sau chiar acum unul sau doi ani, nu cred că oamenii credeau că acest lucru este posibil. Mă cunosc și știu că, dacă mă simt bine fizic și psihic, sunt capabil să fac asta.

Nu vreau să par lipsit de respect față de adversarii mei. Știu că sunt mii de jucători care luptă pentru același obiectiv, dar eu știu cine sunt și cred în mine”, a mai declarat Novak Djokovic.

VIDEO. Novak Djokovic a câștigat pentru a șaptea oară la Turneul Campionilor! Sârbul s-a impus în două seturi, 6-3, 6-3, cu Jannik Sinner

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.