Liga 1

MM Stoica a făcut un anunț-șoc: „Am bătut palma cu Săpunaru”

MM Stoica/ foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 23 noiembrie 2023

MM Stoica (58 de ani), managerul general de la FCSB, a anunțat că s-a înțeles asupra unui „pact de neagresiune” cu Cristi Săpunaru (39 de ani), căpitanul Rapidului.

De-a lungul timpului, MM Stoica și Săpunaru nu s-au sfiit să spună cuvinte grele la adresa echipei rivale. Acum, cei doi, un stelist și un rapidist, s-au înțeles să nu mai atace echipa adversă. „Pactul” a luat naștere înainte de ultimul meci direct, FCSB - Rapid 1-2.

MM Stoica: „Am un pact de neagresiune cu Săpunaru, am bătut palma”

„Am un pact de neagresiune cu Săpunaru. Înainte de ultimul meci, am bătut palma că nu mai zic nimic rău de Rapid. Mă țin de promisiune. A fost inițiativa mea. Am și eu o vârstă. El e și prieten cu Pinti. 

Ne-a zis Pinti că nu avem cum să ne împăcăm, că așa cum sunt eu cu Steaua (n.r. - FCSB), el e cu Rapid. Așa vorbim noi între noi, cu Steaua, dar noi suntem FCSB. Să vedem cine îl respectă”, a declarat MM Stoica la emisiunea „Sport Report”, de la Orange Sport.

Oficialul de la FCSB a adus în discuție înțelegerea cu Săpunaru după ce a fost pus, în direct, să comenteze declarația fundașului central conform căreia „Rapid e cel mai în vogă club din țară”. Căpitanul giuleștenilor a declarat asta la redeschiderea  magazinului Rapidului din Gara de Nord.

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.