Liga 1

Acționarul Rapidului, atac furibund la Marian Iancu: „Nu a realizat nimic. A îngropat un club!”

Marian Iancu

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 23 noiembrie 2023

Victor Angelescu, acționar minoritar la Rapid, a lansat un atac la adresa lui Marian Iancu, fostul patron de la Poli Timișoara.

Marian Iancu a criticat în dese rânduri deciziile conducerii de la Rapid, declarându-se un mare fan al clubului din Giulești. Acum, Angelescu i-a răspuns și a amintit de perioada petrecută de Iancu la Poli Timișoara.

Victor Angelescu: „Marian Iancu a îngropat un club, nu ar trebui să aibă dreptul să vorbească”

„Am văzut un fost patron care e și rapidist și care are foarte multe comentarii în ultimul timp. Mă refer clar la domnul Iancu. Nu mă deranjează, pentru că fiecare, mai ales dacă e rapidist, are opinia lui. Dar e o diferență de la cer până la pământ și nu ar trebui să aibă dreptul să vorbească un om care nu a realizat nimic. 

A îngropat un club și a avut datorii de zeci de milioane. Să vină și să comenteze de ceea ce se întâmplă la Rapid, pentru că nu facem așa cum crede el... Un club care la un moment dat nu ajunge să se susțină singur va muri. Este o prostie să crezi asta pe termen lung. Nu contează cine este și câți bani are.

Asta i s-a întâmplat și clubului lui și tuturor patronilor care nu au vrut să accepte. Deci oricâți bani ar băga domnul Șucu, Gigi Becali, nu contează cum se numește, dacă acel club nu se susține din surse proprii și să nu trebuiască să mai ia bani de la un investitor sau patron, acel club va muri.

Dă exemple cum a făcut dânsul (n.r. Marian Iancu) și ne spune cum să facem. Adică să ducem clubul cum a dus el Timișoara, că nu mai există. Nu o să facem niciodată așa ceva, pentru că știu planurile noastre”, a declarat Victor Angelescu, potrivit Fanatik.

Iată că se fac doi ani la anul în care investiţiile sunt minimale la Rapid. Toate reuşitele sunt conjuncturale, datorită spiritului alb-vişiniu.

- Marian Iancu, la Sport Total FM

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.