Campionate

Balotelli a făcut praf un Audi Q8! De ce i-au luat polițiștii permisul

Balotelli a făcut praf un Audi Q8! De ce i-au luat polițiștii permisul

Articol de Aurelian Botezatu  —  vineri, 24 noiembrie 2023

Mario Balotelli, 33 de ani, a fost protagonistul unui accident violent în orașul natal, Brescia, dar a scăpat nevătămat. Polițiștii au vrut să-i facă etilotestul, dar jucătorul lui Adana a refuzat și i-au luat permisul.

Fostul internațional italian Mario Balotelli, 33 de ani, a scăpat ca prin minune, nevătămat, dintr-un accident auto petrecut joi seară la Brescia, orașul său natal. Potrivit cotidianului Fatto Quotidiano, atacantul lui Adana Demirspor a pierdut controlul mașinii sale, un Audi Q8, și a intrat într-un zid.

Mario Balotelli a refuzat etilotestul

Automobilul a suferit avarii serioase, dar, grație airbag-urilor, care s-au declanșat automat, el a scăpat teafăr. Potrivit martorilor oculari, imediat ce a reușit să iasă din vehicul s-a întins la sol, pentru ca apoi să fie consultat de paramedicii sosiți la fața locului. 

Mario Balotelli joacă la Adana. Foto: Imago Images

Polițiștii care au început ancheta la fața locului au vrut să-i facă etilotestul, însă Balotelli a refuzat și aceștia i-au reținut permisul de conducere. Ulterior și-a făcut apariția fratele lui, Enock Barwuah, și au plecat împreună acasă.

Mario Balotelli a mai avariat grav un Audi R8 când era la Manchester City

SuperMario, cum i se mai spune, nu-i la primul accident. La doar câteva zile după transferul la Manchester City, în 2010, Balotelli a avariat serios Audi R8-ul la bordul căruia se afla, în drum spre baza de pregătire. Avea cu el 5.000 de lire sterline, iar când a fost întrebat de oamenii legii despre proveniența banilor a replicat: „Sunt bogat”.

Fostul jucător al lui Milan și Inter a semnat cu Adana un contract pe un an, în septembrie, și a înscris până acum 3 goluri în 5 meciuri. Aflat în recuperare, de pe urma unei accidentări, el le-a spus jurnaliștilor italieni că vrea să se refacă și să revină „la naționala Italiei. Sunt cel mai puternic. Au jucat Raspadori și Scamacca împotriva Ucrainei? Și câte șuturi au expediat spre poartă, împreună? Două?”.

36 de selecțiiși 14 goluri are Mario Balotelli în naționala Italiei

Mai puteți citi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.