Liga 1

Gata cu fantezia! Legenda lui Dinamo, mesaj direct pentru Burcă: „Învață să faci asta! Dacă va continua așa, vor retrograda!”

+18 Foto
Ovidiu Burcă se află într-o situație complicată / Foto: Imago

Articol de Remus Dinu  —  Saturday, 25 November 2023

Ioan Andone, un nume uriaș din istoria „câinilor”, i-a fost antrenor lui Ovidiu Burcă la Dinamo și-l sfătuiește pe tehnicianul roș-albilor să lase deoparte fantezia și să pună pe primul loc rezultatele. Roș-albii sunt penultimii în Superligă, iar la orizont e derby-ul cu FCSB

În repetate rânduri pe durata mandatului său, inclusiv după ce Dinamo s-a întors pe prima scenă și a devenit carne de tun în Liga 1, tehnicianul „câinilor”, Ovidiu Burcă, a spus că nu va renunța sub nicio formă la stilul patentat la echipa sa.

Chiar dacă au avut momente în care au punctat la impresia artistică, dinamoviștii s-au prăbușit în clasament, iar oamenii de fotbal l-au atenționat pe antrenorul nou-promovatei că e nevoie de o reconsiderare a strategiei.

Inclusiv Ioan Andone e de părere că Burcă ar trebui să prioritizeze ieșirea imediată din zona roșie a clasamentului. „Altfel, vor retrograda din nou!”, consideră „Fălcosul”.

Ioan Andone: „Burcă trebuie să pună rezultatele pe primul loc!”

„Ovidiu Burcă trebuie să învețe să le transmită jucătorilor să joace la rezultat! Nu spectaculos, ci să joace la rezultat. E nevoie să transmită asta echipei. Înțeleg să construiești... Dar câteodată trebuie să intri la bătaie, chiar să joci mingea a doua. 

El trebuie să aibă o strategie de joc pe care să poată s-o schimbe. Să jucăm 5-10 minute așa, apoi să intrăm și la bătaie, mai ales cu fundașii centrali de la FCSB, care au cam gafat în ultimul timp.

Eu cred că Burcă trebuie să înceapă să pună rezultatul pe primul loc. Dacă vor continua rezultatele astea negative, se vor duce și vor retrograda. Cred că nu-și dorește nimeni lucrul ăsta, iar Burcă va încerca să se schimbe și el”, a punctat Ioan Andone, în interviul acordat Gazetei Sporturilor.

Ovidiu Burcă: „Avem nevoie de voi alături de noi, împreună putem întoarce situația”

Ovidiu Burcă le-a transmis un mesaj suporterilor dinamoviști

„Săptămâna derby-ului era una din cele mai intense săptămâni. Totul era la cote maxime. Îmi aduc aminte că în săptămâna aceea intensitatea era la un nivel incredibil, toți ne doream să jucăm. Știam ce bucurie putem oferi fanilor să câștigăm împotriva rivalilor. Nopțile erau puțin mai agitate, știam cât de mult își doresc fanii să ieșim victorioși. 

+18 Foto
Dinamo - Poli Iași / foto: Raed Krishan

Mesajul meu pentru fani: avem nevoie de voi alături de noi, împreună putem întoarce situația care nu este cea mai plăcută, nici pentru noi, dar nici pentru voi! Îi așteptăm în număr cât mai mare, facem tot ce depinde de noi pentru a-i face fericiți”, a transmis Ovidiu Burcă într-un mesaj video publicat pe pagina oficială a clubului.

VIDEO Cum se pregătesc „câinii” de Derby? Ce spun fotbaliștii lui Burcă despre meciul cu FCSB

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.