Tenis

Simona Halep nu se joacă » Suspendată din tenis, se pregătește tot mai intens pentru alt sport

+36 Foto
Suspendată din tenie pentru dopaj, Simona Halep (32 de ani) se pregătește tot mai intens pe terenul de golf.

Articol de Andra Mocanu  —  Friday, 24 November 2023

Suspendată din tenis pentru dopaj, Simona Halep (32 de ani) se pregătește tot mai intens pe terenul de golf. 

Simona Halep, suspendată din tenis 4 ani pentru dopaj cu roxadustat, nu poate sta departe de sport. Sportiva din Constanța petrece tot mai mult timp pe terenul de golf. 

FOTO. Suspendată din tenis, Simona Halep se reprofilează

+10 Foto
Simona Halep, pe terenul de golf / Sursă foto: Instagram

Halep a postat și astăzi un clip în care se pregătește pe terenul de golf. Simona s-a antrenat serios în ultimele săptămâni, într-un complex din Dubai, Emiratele Arabe Unite.

Românca nu are dreptul să se antreneze pe nicio bază sportivă omologată pentru tenis și utilizată de sportivi profesioniști. Așadar, când e în România, Halep nu poate uzita bazele de la Izvorani sau cea a Federaţiei Române de Tenis, fiind acum obligată să-și efectueze mișcările de antrenament la baza Stejarii, deținută de Ion Țiriac.

Halep nu se poate pregăti nici la academia lui Patrick Mouratoglou, din Franța. Complexul este considerat unul oficial, acolo fiind organizate frecvent competiții de nivel minor.

VIDEO. Depistat pozitiv în 2016, Lucian Bute vorbește în premieră despre cazul Simona Halep: „Să fie puternică! Eu am demonstrat că suplimentul era contaminat, dar imaginea rămâne șifonată”

>

Citește și alte știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.