Liga 1

„Prințul” Cristea e campion cu Dinamo și recunoaște că „FCSB e Steaua” » „Mi-a plăcut foarte mult, un club foarte iubit în țară”

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  sâmbătă, 25 noiembrie 2023

Adrian Cristea (39 de ani) e dublu campion al României cu Dinamo și FCSB. Invitat la „Prietenii lui Ovidiu” acesta vorbește despre perioada petrecută în curtea FCSB și explică de ce n-a fost un jucător iubit de galerie.

„Prințul” Cristea este unul dintre jucătorii care au îmbrăcat atât tricoul lui Dinamo, dar și pe cel al celor de la FCSB. A fost în echipa „câinilor” la ultimul titlul bifat de aceștia (2006 - 2007), dar și la cel câștigat de FCSB (2013 - 2014).

>

Adrian Cristea: „N-am fost foarte iubit de suporteri”

Și chiar dacă era un jucător mai special acesta spune că „n-am fost foarte iubit de suporteri sau nu eram un jucător al suporterilor”.

Și a explicat de ce: „Mai sunt jucători care se mai duc pe la galerie cu mâna la inimă, pe garduri. N-am fost și nu sunt genul ăsta. Mie nu-mi plăcea să mă duc... Nu era genul acesta de jucător să fac turul stadionului. Țin minte că mă înjura inclusiv galeria mea, la Dinamo, dar și adversarii”.

„Părerea mea e că FCSB e Steaua!”

Întrebat despre perioada petrecută la FCSB, Adrian Cristea a spus că „părerea mea e că FCSB e Steaua!” și că este „echipă la care am jucat nouă meciuri, dar am ieșit campion”.

Despre experiența de acolo, „Prințul” a declarat: „La Steaua mi-a plăcut foarte mult, un club foarte organizat care are toate condițiile și e foarte iubit în țară. Se vedea când mergeam în deplasări că era o emulație extraordinară când ajungeam într-un oraș de provincie. Și are foarte mulți suporteri Steaua”.

Cristea a povestit cum a fost scurta sa perioadă acolo, unde a jucat doar nouă meciuri, dar „am prins echipa aia bună a lui Reghe, cu Tătărușanu, Bourceanu...”.

Îmi pare rău că am jucat așa puțin, dar atunci nea Gigi era în detenție, nu era lângă echipă. Îmi pare rău că n-am stat mai mult la Steaua, dar nu m-au plăcut unii de acolo. Nu am medalie de campion... Oricum titlul e trecut
- Adrian Cristea, fost internațional

E convins ce se va întâmpla în Derby de România: „Nu va conta că Dinamo e în coada clasamentului”

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.