Liga 1

Gică Hagi, îngrijorat înaintea meciului de sâmbătă: „Sincer, nu prea ne cade bine”

Gică Hagi, managerul Farului, a prefațat deplasarea de la Voluntari, din runda cu numărul 17 a Superligii.

Articol de Adrian Jitea  —  vineri, 24 noiembrie 2023

Gică Hagi, managerul Farului, a prefațat deplasarea de la Voluntari, din runda cu numărul 17 a Superligii. 

  • Voluntari - Farul, în runda cu numărul 17 din Superligă, este programat sâmbătă, de la ora 17:30, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1. 

Gică Hagi spune că are probleme de lot înaintea partidei cu FC Voluntari. Cele mai serioase sunt în linia mediană. Dragoș Nedelcu și Tudor Băluță nu sunt refăcuți. 

VIDEO. Gică Hagi, înainte de FC Voluntari - Farul

>

„Sincer, nouă nu prea ne cade bine. Am avut mulți jucători care au plecat, jucători pe care nu i-am avut. Kiki a fost plecat, a venit acum două zile. Nu e bine, dar ne adaptăm. 

Încercăm să îi vedem pe toți ceilalți la joc. E clar că trebuie să schimbăm ceva. Nedelcu și Băluță nu sunt apți pentru acest meci”, a spus Gică Hagi într-o conferință de presă. 

Întâlnim un adversar foarte experimentat. Toate meciurile cu FC Voluntari au fost dificile, s-au marcat de obicei puţine goluri. Sunt meciuri echilibrate, dar noi ne dorim victoria pentru că venim după mai multe meciuri în care nu am câştigat. Vrem să ne deblocăm, trebuie să încercăm să câştigăm cu Voluntari. 

Ştim că nu va fi uşor cu un adversar pragmatic care e organizat foarte bine. Venim după patru egaluri acasă, ceea ce noi nu am mai făcut niciodată. Dar se întâmplă, în fotbal sunt multe necunoscute. De aceea trebuie să reacţionăm şi să încercăm să câştigăm acest meci
- Gică Hagi, manager Farul

Citește și alte știri din Superligă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.