Liga 1

Își sfătuiește fotbalistul să amâne transferul la FCSB: „Nu e treaba mea dacă face față, dar e cam devreme”

Luis Phelipe, cu numărul 21 / FOTO: Facebook @CSMPolitehnicaIasiOficial

Articol de Adrian Jitea  —  vineri, 24 noiembrie 2023

Leo Grozavu, antrenorul lui Poli Iași, a comentat remiza obținută pe terenul lui Hermannstadt, scor 0-0, și a vorbit despre un posibil transfer al lui Luis Phelipe (22 de ani) la FCSB. 

Leo Grozavu, după Hermannstadt - Poli Iași 0-0

„Ăsta e felul meu de a fi, țin băieții în priză. Nu sunt multe de spus. Jucătorii mă cunosc deja destul de bine. Nu le place de fiecare dată, important e ca la final să ne bucurăm. Uităm de țipete, de strigăte, de orice.

Dacă stau să fac o paralelă cu turul de campionat, atunci aveam zero puncte, acum avem două. Nu reușim să câștigăm, dar important e că nu pierdem. Hermannstadt e o echipă puternică, se câștigă greu aici.

Dacă VAR-ul așa a văzut, că a fost penalty, asta e. Important e că nu am primit gol”, a spus Leo Grozavu la Orange Sport. 

Leo Grozavu, sfat pentru FCSB

Leo Grozavu a comentat și interesul celor de la FCSB pentru extrema Luis Phelipe (22 de ani). Antrenorul lui Poli Iași a dat de înțeles că brazilianul ar trebui să mai aștepte înaintea unei mutări. 

Luis Phelipe

E normal în fotbal ca un jucător de calitate să plece și să fie înlocuit cu altul. Ăsta e cursul vieții, cursul fotbalului. Deocamdată, Phelipe e jucătorul nostru. Se pregătește aici. Nu e treaba mea dacă face față acolo. Eu cred că e cam devreme. E un jucător tânăr, cu reale perspective, dar e devreme. Fiecare vede în felul lui și nu are rost să comentez mai mult
- Leo Grozavu, antrenor Poli Iași

VIDEO. Cum a comentat președintele FRF acuzele aduse de Leo Grozavu: „Ca Federație, te interesează comportamentul jucătorilor și antrenorilor în raport cu arbitrii. Se poate ajunge la violență!”

>

Citește și alte știri din Superligă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.