Liga 1

Valentin Țicu a revenit pe gazon și s-a războit cu toată lumea: „Am simțit tot ce s-a spus, cămătar, criminal. Am și eu familie!”

Petrolul a învins-o pe FC Botoșani, scor 2-1, în runda cu numărul 17 din Superligă. Valentin Țicu (23 de ani) a ieșit la atac, după ce Comisiile Federației i-au redus pedeapsa de la 16, la 8 etape de suspendare.

Articol de Adrian Jitea  —  Friday, 24 November 2023

Petrolul a învins-o pe FC Botoșani, scor 2-1, în runda cu numărul 17 din Superligă . Valentin Țicu (23 de ani) a ieșit la atac, după ce Comisiile Federației i-au redus pedeapsa, de la 16 la 8 etape de suspendare. 

Valentin Țicu a contribuit la victoria Petrolului. A șutat din lovitură liberă la golul de 1-0, mingea fiind deviată de David Gabriel în propria poartă. 

La interviuri, Țicu a fost acid și a lansat declarații războinice în mai multe direcții. 

Valentin Țicu trece în ofensivă: „Am și eu familie!”

„Sunt foarte fericit că am revenit, nici nu știu exact ce se petrece. N-aveți idee prin ce am trecut stând în tribună la meciuri sau la fiecare ședință a Comisiei. 

E ușor să arunci cu pietre, am și eu familie. Tot ce sa spus despre mine, de la cămătar, interlop, criminal... le-am simțit. Cel mai mult m-am bucurat că astăzi mi-am putut vedea părinții zâmbind”, a spus Gicu Grozav la Orange Sport. 

Imediat după verdictul Comisiei de Disciplină, Dragoș Iancu, fotbalistul accidentat grav de Valentin Țicu , a transmis că decizia i se pare mult prea blândă. Fundașul Petrolului a comentat subiectul. 

„Îmi cer din nou scuze. N-am apucat să vorbesc cu el, probabil mâine o să iau legătura cu el. Nu știu de ce ar fi supărat, nu l-ar ajuta dacă aș sta eu 50 de etape. Din ce am vorbit cu el, totul decurge bine. Sper să revină și pe teren, cum am revenit și eu”, a transmis Țicu. 

Vreau să felicit toți jucătorii și staff-ul naționalei, au primit valori de critici. Sunt mândru de ei, mă bucur că am putut și eu să fac puțin din acel proiect 
- Valentin Țicu

VIDEO. Valentin Țicu se gândește la convocarea echipamentului național: „Trebuie să fac următorul pas”

>

Citește și alte știri din Superligă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.