Stranieri

Ce au făcut stranierii în acest weekend » Boloni, victorios în Ligue 1. Ghinion pentru Mutu + Pușcaș și Drăgușin, integraliști la Genoa

Radu Drăgușin/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 27 noiembrie 2023

Cele mai importante informații despre meciurile stranierilor din acest weekend sunt în liveblog-ul GSP.

Metz, echipa antrenată de Ladislau Boloni, a câștigat cu Lorient, scor 3-2, în etapa #13 din Ligue 1. Metz a câștigat cu un gol în minutul 82, înscris de Jallow din penalty.

Ionuț Nedelcearu a fost rezervă la Palermo, în meciul cu Ternana, scor 1-1, în etapa #14 din Serie B. Fundașul central nu a mai jucat de două luni, a rămas pe bancă la ultimele 8 meciuri ale lui Palermo.

Răzvan Marin a fost rezervă neutilizată la Empoli, în meciul cu Sassuolo, scor 3-4, în Serie A. Partida a fost dramatică, Empoli a egalat la 3 în minutul 86, însă Sassuolo a înscris golul victoriei în prelungiri, prin Berardi.

Radu Drăgușin și George Pușcaș au fost intergraliști la Genoa, la înfrângerea cu Frosinone, scor 1-2, în etapa #13 din Serie A.

Neftchi Baku, formația pregătită de Adrian Mutu, a remizat pe teren propriu cu Araz, scor 1-1. Yuri Matias, fostul fundaș de la CFR Cluj, a deschis scorul în minutul 41, în urma unui corner, 

Araz a egalat în minutul 90+3, prin Orkhan Aliyev. Neftchi Baku e pe locul 6 în clasament, cu numai 19 puncte adunate în 14 meciuri, la 3 distanță de ultima poziție a podiumului, ocupată de Sabail Baku. 

Jeonbuk, echipa lui Dan Petrescu, a câștigat cu Gwangju, scor 2-0, în penultima etapă din campionatul din Coreea de Sud. Victoria e extrem de importantă pentru tehnicianul român.

Jeonbuk, locul 4, s-a apropiat la un punct de Gwangju, locul 3, și luptă pentru un loc în Liga Campionilor Asiei. Ahn Hyun-Boem a deschis scorul pentru echipa lui Petrescu, în minutul 18. Pasatorul decisiv a fost Song Min-Kyu, cel care a și marcat golul doi al gazdelor, în prelungirile primei reprize.

Jeonbuk e pe locul 4, cu 57 de puncte, la un punct distanță de locul 3 și la 6 puncte de locul 2, ocupat de Pohang.

Andrei Rațiu a fost introdus în teren în minutul 78 al meciului dintre Rayo Vallecano și Barcelona, 1-1, în runda cu numărul 14 din La Liga. 

Fundașul naționalei a greșit la golul catalanilor. Alejandro Balde l-a depășit pe acesta, a centrat în fața porții, iar Florian Lejeune și-a trimis mingea în proprie poartă. Mai multe detalii, AICI

Gaziantep, echipa antrenată de Marius Șumudică, a fost învinsă pe teren propriu de Ankaragucu, scor 0-1, în runda cu numărul 13 din prima ligă turcă. 

La gazde, Florin Niță, Alexandru Maxim și Denis Drăguș au fost titulari. Niță și Drăguș au fost integraliști, în timp ce Maxim a bifat 86 de minute. 

La oaspeți, Olimpiu Moruțan a fost titular, a jucat 61 de minute și a dat pasa decisivă la singura reușită a meciului. 

Gaziantep e pe locul 12 în Turcia, cu 15 puncte adunate. Ankaragucu e pe 11, cu un punct în plus în cont. 

Alexandru Cicâldău a fost titular în tricoul lui Konyaspor în victoria de pe teren propriu cu Kasimpașa, 2-0, în etapa cu numărul 13 din prima ligă turcă. Internaționalul român a bifat 80 de minute în tricoul lui Konyaspor. 

Konyaspor e pe 15 în Turcia, cu 13 puncte adunate, la 3 distanță de primul loc retrogradabil, ocupat de Alanyaspor. 

Dennis Man a fost titular și integralist în tricoul Parmei în remiza de pe teren propriu cu Modena, scor 1-1, în runda cu numărul 14 din Serie B. 

Oaspeții au deschis scorul în minutul 59, prin Edoardo Duca. În minutul 87, Dennis Man a ratat un penalty pentru „cruciați”. Andrea Seculin, portarul de la Modena, a respins șutul internaționalului român. 

Valentin Mihăilă a fost rezervă neutilizată la Parma, formație care e pe 2 în Serie B, cu 30 de puncte, la egalitate cu liderul Venezia

Denis Alibec a fost titular și integralist în tricoul lui Muaither SC în remiza de pe teren propriu cu Al Rayyan, scor 0-0, în etapa cu numărul 9 din prima ligă din Qatar. 

Muaither SC ocupă locul 11 în clasament, penultimul, care duce la baraj, cu numai 5 puncte adunate în 9 runde. 

Vlad Dragomir a fost titular și integralist în victoria clară obținută de Pafos în fața lui Othellos, scor 3-0, în runda cu numărul 12 din prima ligă din Cipru. 

PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, s-a impus pe teren propriu în fața lui Panserraikos, scor 5-0, în runda cu numărul 12 din prima ligă greacă. 

Trupa din Salonic a deschi scorul în minutul 21, prin Magomed Ozdoev. PAOK a mai înscris o dată până la pauză, prin Thomas Murg

Același Murg a mai înscris și după revenirea de la cabine (71). Chovan și-a dat un autogol și a dus scorul la 4-0, iar Rafa a închis tabela în minutul 80. 

PAOK ocupă locul 3 în clasament, cu 26 de puncte, la numai două puncte de liderul Panathinaikos, care are însă un meci mai puțin disputat. Pe 2 e Olympiacos, cu 27 de puncte. 

Damac, echipa antrenată de Cosmin Contra, a învins-o pe Abha, formație la care joacă Ciprian Tătărușanu, scor 4-2, în etapa cu numărul 14 din prima ligă din Arabia Saudită. La Damac, Nicolae Stanciu a fost titular și integralist. 

Georges-Kévin N'Koudou a fost cel mai bun jucător al meciului. Vârful lui Damac a înscris de 3 ori și a dat și o pasă de gol. 

Damac e pe 10 în clasament, cu 18 puncte adunate. Abha ocupă locul 15, primul deasupra zonei retrogradabile, cu 13 puncte. 

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.