Campionate

Rezultat surprinzător la Madrid » Rayo Vallecano, remiză în fața campioanei Barcelona! Rațiu a greșit la faza golului catalanilor

Andrei Rațiu

Articol de Vlad Roșu  —  sâmbătă, 25 noiembrie 2023

Rayo Vallecano a remizat pe teren propriu în fața Barcelonei, scor 1-1, într-o partidă din runda cu numărul 14 din La Liga.

Rayo Vallecano și FC Barcelona au remizat în La Liga 

Gazdele au deschis scorul în minutul 39, prin Unai Lopez. Mijlocașul madrilenilor a preluat mingea respinsă la marginea careului de defensiva catalană, la capătul unei faze fixe, și l-a învins pe Inaki Pena cu un șut cu exteriorul. 

În minutul 76 a venit prima mare ocazie a trupei lui Xavi din repriza secundă. Raphinha a șutat de la 20 de metri, mingea a lovit bara, Lewandowski a reluat, Stole Dimitrievski, portarul gazdelor, a respins de pe linia porții, iar Espino a degajat mingea în aut. 

Barcelona a egalat în minutul 82, când Florian Lejeune, stoperul francez al lui Rayo Vallecano, și-a trimis mingea în proprie poartă. Alejandro Balde a scăpat de marcajul lui Andrei Rațiu, intrat cu 4 minute în urmă, a centrat în careul mic, iat Lejeune a trimis mingea în plasă, cu capul. 

În urma acestei remize, Rayo Vallecano a urcat pe locul 8 în clasamentul din La Liga, cu 19 puncte adunate. Barcelona e pe 3, cu 31 de puncte, dar are două meciuri în plus față de Atletico Madrid, care ocupă locul 4.

Final: Rayo Vallecano - Barcelona 1-1

Rayo - Barcelona, echipe de start:

RAYO: Dimitrievski - Balliu, Mumin, Lejeune, Espino - Palazon, U. Lopez, Oscar Valentin, Jorge De Frutos - Camelio, Trejo
Rezerve: Cardenas, Rațiu, Bebe, Chavarria, Ciss, de Tomas, R. Falcao, D. Mensez, Nteka, Pascual, Perez, Pozo
Antrenor: Francisco Rodriguez

  • În ciuda formei extraordinare pe care o traversează, Rațiu a fost lăsat pe bancă de antrenorul Francisco Rodriguez

BARCELONA: Inaki Pena - Cancelo, Christensen, I.Martinez, Balde - De Jong, Romeu, Pedri - Lamine Yamal, Lewandowski, F. Torres
Rezerve: Yaakobishvili, Astralaga, Alonso, Araujo, Garrido, Gundogan, U. Hernandez, J. Felix, Kounde, Fermin, Raphinha
Antrenor: Xavi Hernandez

Mai puteți citi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.