Stranieri

Ianis Hagi pleacă de la Alaves » Decizia noului antrenor

+24 Foto
Ianis Hagi/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  sâmbătă, 25 noiembrie 2023

Ianis Hagi (25 de ani), mijlocaș ofensiv, va pleca de la Alaves în vară, când se va întoarce la Rangers după împrumutul în La Liga.

Philippe Clement, noul antrenor de la Rangers, ar fi decis să îl păstreze pe Ianis în lotul scoțienilor pentru sezonul viitor și să îl transforme din nou într-un jucător exponențial al echipei, așa cum a fost în 2020/2021, potrivit Football Insider.

Ianis Hagi ar rămâne la Rangers din vară, după împrumutul la Alaves

Michael Beale, fostul antrenor al lui Rangers, a fost cel care a vrut să scape de Hagi în vară. Ianis a fost trimis împrumut la Alaves, pentru care a bifat 11 meciuri, două goluri și un assist. După plecarea scoțianului și angajarea lui Clement, situația s-a schimbat.

Francezul vrea să se bazeze pe Ianis din sezonul viitor, când speră ca Rangers să se bată din nou la titlu, cu internaționalul român om de bază. În 2020/2021, când Rangers lua titlul, Ianis reușea 8 goluri și 15 assist-uri în toate competițiile, în 45 de meciuri, iar Clement crede că Hagi Jr. poate atinge din nou acel nivel.

Ianis este în revenire de formă după accidentarea care l-a ținut pe tușă un an. Are 11 meciuri la Alaves, 5 dintre ele ca titular, și a contribuit decisiv la calificarea României la EURO 2024. Mijlocașul ofensiv a marcat cu Andorra și Israel în preliminarii

Rangers e pe locul doi în campionatul Scoției, la 8 puncte în spatele lui Celtic, dar și cu un meci în minus. Alaves e pe 12 în La Liga.

FOTO. Gică Hagi l-a așteptat pe Ianis la stadion după România - Elveția 1-0

+24 Foto
FOTO: Vlad Nedelea

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.