Liga 1

Ovidiu Hațegan NU mai arbitrează FC Voluntari - Farul » A anunțat CCA că nu se simte bine + Cine îl va înlocui

Ovidiu Hațegan

Articol de David Marinescu  —  sâmbătă, 25 noiembrie 2023

Deși era anunțat drept arbitrul , Ovidiu Hațegan (43 de ani) nu va mai conduce de la centru meciul de la Voluntari. Locul lui va fi luat de Marcel Bîrsan (41 de ani).

Ovidiu Hațegan NU mai arbitrează FC Voluntari - Farul

Ovidiu Hațegan ajunsese la București în cursul serii de vineri, 24 noiembrie. În dimineața zilei de sâmbătă, 25 noiembrie, arbitrul nu s-a simțit bine.

Arădeanul a informat Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) că nu poate conduce meciul dintre FC Voluntari și Farul Constanța. 

Surse GSP din cadrul CCA susțin că ar fi vorba despre o toxiinfecție alimentară, lucru anunțat și la ședința tehnică dinaintea meciului, la care participă observatorii partidei, arbitrul de rezervă și reprezentanții echipelor. 

Locul lui Ovidiu Hațegan va fi luat de bucureșteanul Marcel Bîrsan, care fusese delegat ca arbitru VAR la meciul de pe stadionul „Anghel Iordănescu”. Marcel Bîrsan va fi înlocuit de Sorin Costreie în camera VAR. 

La cele două tușe se vor afla aceiași arbitri asistenți desemnați inițial: Mircea Grigoriu, din București, și Ciprian Danșa, din Satu Mare. 

VIDEO. Match Preview FC Voluntari - Farul

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.