Campionate

Protest inedit al fanilor lui Everton la Manchester City - Liverpool » Au închiriat un avion care să zboare cu un mesaj deasupra stadionului

+7 Foto
Fanii lui Everton au folosit o metodă inedită pentru a protesta față de sancțiunea de 10 puncte primită de favoriți pentru nerespectarea fair-play-ului financiar. Foto: Imago

Articol de Alexandru Stanciu  —  Saturday, 25 November 2023

Fanii lui Everton au folosit o metodă inedită pentru a protesta față de sancțiunea de 10 puncte primită de favoriți pentru nerespectarea fair-play-ului financiar. Au închiriat un avion care să zboare cu un mesaj deasupra stadionului Etihad în timpul derby-ului Manchester City - Liverpool, scor 1-1.

Nemulțumiți că echipa lor a fost depunctată rapid, în timp ce o decizie în cazul lui Manchester City, sub investigație după ce a fost acuzată de 100 de nereguli privind fair-play-ul financiar, fanii lui Everton au decis să protesteze într-un mod inedit.

Fanii lui Everton, protest inedit în timpul derby-ului Manchester City - Liverpool

Aceștia au închiriat un avion care a survolat Etihad Stadium și afișat mesajul: „Premier League = corupție”.

Meciul s-a disputat la ora locală 12:30, astfel că mesajul a fost văzut fără probleme de către cei prezenți pe Etihad.

Suporterii „caramelelor” vor protesta și la meciul de pe Goodison Park, contra lui Manchester United. Fanii lui Everton au anunțat că vor huidui imnul Premier League de dinaintea startului și vor scanda în minutul 10 contra corupției.

Vezi și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.