Campionate

Printre cei mai slabi de pe teren la Parma » Ce notă a primit Dennis Man după evoluția din derbyul cu Modena

Dennis Man, infailibil până azi la lovituri de la 11 metri // Foto: Imago

Articol de Daniel Scorpie  —  sâmbătă, 25 noiembrie 2023

Dennis Man (25 de ani) a avut o zi slabă în duelul cu Modena (1-1), de pe teren propriu. Atacantul Parmei a ratat trei ocazii plus un penalty în final și a fost notat cu 5 de agenția Sport Parma: „Dorința nu-i lipsește, dar erorile comise au o influență decisivă asupra rezultatului”.

După cele cinci goluri marcate în Serie B și Cupă în patru meciuri la rând, Dennis Man a revenit la vechea meteahnă. Aceea de a fi inconstant în evoluții la Parma. La fel au stat și astăzi lucrurile cu atacantul de 25 de ani, care a fost odihnit, pentru că nu a fost convocat la națională pentru partidele cu Israel și cu Elveția din preliminariile Euro 2024, acuzând o ușoară accidentare. 

Refăcut complet, Dennis Man, declarat cel mai bun jucător al lui octombrie în Serie B, a evoluat slab. Doar Benedyczak a primit notă mai mică.

Dennis Man, printre cei mai slabi în Parma - Modena

Dennis Man a luat un 5 și a fost criticat de presa italiană după egalul (1-1) cu Modena, în urma căreia trupa lui Fabio Pecchia a cedat primul loc în favoarea Veneziei. „O ocazie cu capul în prima repriză, două după pauză, când românului i-a stat în cale un super Seculin, care a și reușit să-i pareze un penalty în minutul 87. 

Dorința nu-i lipsește, însă greșelile comise (împreună cu încăpățânarea în a continua acțiunile cu mingea la picior, ignorând colegi mai bine poziționați) au o influență decisivă asupra rezultatului", scrie Sport Parma.

„Dennis Man s-a blocat în unele driblinguri inutile”

Ceva mai generoasă a fost agenția Parmalive.com, care l-a notat cu 5,5 și l-a caracterizat astfel: „S-a enervat foarte tare în prima repriză pentru câteva faulturi comise de oaspeți. S-a blocat în unele driblinguri inutile și a părut foarte departe de ceea ce ne-a arătat înaintea accidentării sale. 

Mai bun după pauză, când a fost mai incisiv și a dialogat mai bine cu colegii. A trecut foarte aproape de gol în mai multe situații, apoi de la punctul cu var a trimis un șut neutralizat de Seculin". A fost primul penalty ratat din cele 8 executate în carieră!

Pentru lungi perioade a fost cel mai vivace de la Parma, dar n-a găsit și culoare pentru a-și putea elibera clasa. Apoi s-a angajat într-un duel personal cu Seculin și a pierdut. A ratat și penaltyul din minutul 86, moment în care putea începe o altă partidă. Păcat! 
- agenția Forza Parma

8 goluriși două pase decisive a reușit Dennis Man pentru Parma în 12 partide jucate în acest sezon în campionat și Cupă

Citește și

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.