Liga 1

Tensiuni la Arena Națională » Burcă, luat în colimator: „Groparule! Ne-ai îmbolnăvit!”. Reacția antrenorului

+15 Foto
Ovidiu Burcă (43 de ani) a fost apostrofat de un fan dinamovist, în momentul sosirii la Arena Națională, înaintea derby-ului Dinamo - FCSB.

Articol de Andrei Petrescu, Andrei Furnigă (video)  —  duminică, 26 noiembrie 2023

Ovidiu Burcă (43 de ani) a fost apostrofat de un suporter dinamovist, în momentul sosirii la Arena Națională, înaintea derby-ului Dinamo - FCSB.

Ovidiu Burcă încă are parte de încrederea conducerii lui Dinamo, dar fanii sunt împărțiți. Un suporter recalcitrant i-a așteptat pe „câini” la Arena Națională și a lansat un atac la adresa antrenorului, imediat ce acesta a coborât din autocar.

VIDEO. Ovidiu Burcă, apostrofat de un fan dinamovist: „Groparule!”

>

„Sperăm să nu fie portarul cel mai bun pasator și astăzi. Ne-ai îmbolnăvit, tată, ne-ai îmbolnăvit! Nu te mai uita! N-ai demnitate să pleci. Cel mai slab antrenor din istoria lui Dinamo tu ești! Groparule!”, a strigat suporterul dinamovist în direcția lui Burcă. 

Antrenorul i-a aruncat o privire, apoi și-a văzut de drum. Și jucătorii alb-roșii au asistat, mirați, la moment. 

VIDEO. Răzvan Zăvăleanu: „Ovidiu Burcă are partea de sprijin”

Câteva minute mai târziu, la Arena Națională a sosit și Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo. Acesta a dat asigurări că Ovidiu Burcă are postul în siguranță. 

Știți că de o bună bucată de vreme nu m-am mai implicat în deciziile de natură sportivă, din fericire. Pe de altă parte, din ceea ce am discutat cu oamenii din conducerea societății, Ovidiu Burcă are parte de sprijin în continuare. Trebuie să ne orientăm în acest moment foarte tare pentru a face corp comun, să nu mai existe scandaluri, să avem stabilitate
- Răzvan Zăvăleanu

Citește și alte știri din Superligă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.