Liga 1

Gravă eroare de arbitraj în Oțelul - Craiova! Cum a fost posibil să fie validat un asemenea gol?! » Comentatorii, uluiți: „Bizar. Chiar bizar”

+5 Foto
Markovic, aflat în ofsaid, i-a pasat deciosiv lui Mitriță

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 26 noiembrie 2023

Alexandru Mitriță, extrema stânga de la Universitatea Craiova, a înscris u Oțelul, pentru 1-1, după o fază evidentă de ofsaid. Golul a fost însă validat de VAR! Oltenii au câștigat cu 3-1, Mitriță a mai dat două goluri până la final.

Ce s-a întâmplat? În minutul 53, Mitriță i-a pasat lui Markovic, care pare să fie cel puțin un metru în ofsaid. Atacantul Craiovei i-a trimis pe poziție viitoare cu călcâiul lui Mitriță, care a marcat singur cu portarul. 

VIDEO cu faza. Oțelul - CSU Craiova. Greșeală flagrantă. Mitriță a marcat după o fază clară de ofsaid

>

Asistentul 1, Valentin Avram, a validat golul, iar „centralul” Horațiu Feșnic a arătat centrul terenului. 

FOTO. Gol marcat din ofsaid în Oțelul - Universitatea Craiova validat de VAR

Faza a fost analizată la VAR timp de 3 minute de Mariana Trandafir. Însă decizia lui Horațiu Feșnic ca golul să fie validat a rămas în picioare. Pe reluare nu pare că vreun jucător de la Oțelul a atins mingea. O singură explicație ar sta în picioare: posibilitatea ca softul care trage liniile pentru ofsaid în camera VAR să nu fi funcționat. 

Decizia l-a frapat pe Bogdan Cosmescu, comentatorul partidei. „Bizar, chair bizar. Mi s-a părut că e ofsaid evident. S-a verificat și probabil e ceva acolo”, a spus Cosmescu în direct la Orange Sport și Prima Sport.

Mitriță avea apoi să mai marcheze de două ori și a făcut 3-1 pentru olteni.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.