Liga 1

Gestul făcut de Compagno la intrarea în derby l-a șocat pe comentator: „Te ia cu fiori când vezi”

+8 Foto
Andrea Compagno (27 de ani) a fost introdus la pauza derby-ului Dinamo - FCSB și l-a șocat pe unul dintre comentatorii derby-ului.

Articol de Adrian Jitea  —  Sunday, 26 November 2023

Andrea Compagno (27 de ani) a fost introdus la pauza derby-ului Dinamo - FCSB și l-a șocat pe unul dintre comentatorii derby-ului. Italianul a contribuit la victoria cu 1-0 a liderului.

David Miculescu a fost inexistent în primele 45 de minute ale derby-ului de pe Arena Națională, fapt care a dus la iminenta introducere a lui Andrea Compagno, golgeter aflat în dizgrația finanțatorului Gigi Becali. 

FOTO. Cum a fost surprins Compagno la intrarea în Dinamo - FCSB: „Te ia cu fiori”

După ce a primit ultimele sfaturi, Andrea Compagno a uitat că afară era un frig crunt, doar 1 grad Celsius. A desfăcut o sticlă cu apă și și-a turnat-o în cap, apoi și-a aranjat părul. 

Unul dintre comentatorii partidei de la Digi Sport a comentat gestul: „Te ia cu fiori când vezi că face asta”.

Nu știu, era ciudat, chiar simțeam frigul. Am dat puțin pentru păr, să stea bine
- Andrea Compagno

Italianul și-a pus rapid amprenta asupra jocului. În minutul 51 a obținut lovitura liberă din care Florinel Coman a deschis scorul în „Derby de România”. 

>

Andrea Compagno, probleme cu ghetele

Într-un moment în care jocul era oprit din cauza materialelor pirotehnice, Andrea Compagno a găsit momentul potrivit să schimbe ghetele cu care a intrat la pauză. Italianul alunecase în câteva momente bune și a simțit imediat că are nevoie de alte ghete.

Citește și alte știri din Superligă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.