Liga 1

Schimbat la pauză în Dinamo - FCSB, lăudat de MM Stoica: „A fost numărul 1”

MM Stoica

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 27 noiembrie 2023

David Miculescu a fost schimbat cu Andrea Compagno la pauza meciului Dinamo - FCSB 0-1, însă a fost lăudat de Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor.

Miculescu a fost activ în prima repriză, putea să scoată un penalty în minutul 45 la un contact cu Bena în careul lui Dinamo, dar tot a fost schimbat la pauză. MM Stoica l-a considerat pe David „numărul al primei reprize” la FCSB, prin prisma pericolului pe care l-a creat la poarta „câinilor”.

MM Stoica, după Dinamo - FCSB 0-1: „Miculescu a fost numărul 1 în prima repriză”

„Miculescu a fost numărul 1 la noi în prima repriză. A făcut un meci foarte bun. Miculescu l-a dominat pe Amzăr copios, Amzăr care l-a făcut praf pe internaționalul Mogoș. I-a dat o pasă genială lui Coman, e greu să dai așa. Lui Coman i-a rămas mingea în urmă, că altfel dădea gol. 

Și trebuia să primească un penalty, acolo a fost fault. Dacă va fi folosit cu regularitate, va avea alte cifre. A jucat foarte bine în prima repriză”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Miculescu are 16 partide bifate în SuperLiga în acest sezon, a marcat 1 gol și a dat un assist. A bifat doar 31% din minutele posibile.

VIDEO cu golul superb marcat de Coman în Dinamo - FCSB

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.