Liga 1

Florinel Coman i-a „curentat” pe dinamoviști și după meci: „Așa e cu echipele mici”

+30 Foto
Florinel Coman

Articol de Adrian Jitea  —  duminică, 26 noiembrie 2023

FCSB a învins-o pe Dinamo, scor 1-0. Florinel Coman a decis derby-ul cu o execuție superbă din lovitură liberă, iar la final și-a „înțepat” rivalii. 

Florinel Coman a fost desemnat omul meciului în derby-ul Dinamo - FCSB și a declarat că traversează cea mai bună perioadă din carieră. 

VIDEO CU GOLUL. Florinel Coman, după golul superb care a decis derby-ul: „Așa e cu echipele mici”

>

„A fost un meci greu, în derby se dau mereu lupte grele. Se uită de fotbal, se joacă mai dur. Nicio echipă nu vrea să piardă. Dăruirea și calitatea au făcut diferență. A fost o lovitură liberă, o execuție foarte frumoasă. Mă bucur că am reușit să marchez.

Ne așteptam să facă un joc defensiv, dar asta este. Cu echipele mai mici trebuie să jucăm mai mult pozițional. A fost un meci echilibrat, au jucat foarte bine și ei. Până la urmă e bine că am reușit să câștigăm.

Am văzut meciul lui CFR Cluj, am intrat în vestiar și am zis că nu trebuie să mai dăm cu piciorul acestei șanse. Am dedicat golul fetiției, familiei mele. Mereu fac asta”, a explicat Coman. 

Florinel a înscris un supergol cu Dinamo, direct din lovitură liberă. După reușită, Coman s-a bucurat alături ce colegi în fața peluzei, apoi tot el, singur, s-a descătușat sub ochii ultrașilor. O bucurie împărtășită din plin cu fanii, plus o dedicație la cameră pe final.

E una dintre cele mai frumoase perioade din viața mea. Sunt fericit! E loc de creștere, dar mă bucur. O să mă pregătesc din ce în ce mai bine și o voi lua de la capăt
- Florinel Coman

Citește și alte știri de la Dinamo - FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.