Liga 1

Radu Naum, discurs dur la TV după Dinamo - FCSB: „E inadmisibil! Până când continuăm așa? Eu am rămas marcat”

+11 Foto
Radu Naum

Articol de Adrian Duţă  —  Sunday, 26 November 2023

Dinamo - FCSB 0-1. Radu Naum a avut un discurs dur după ce a văzut ploaia de petarde și torțe din Derby de România.

Partida a fost întreruptă câteva momente pe alocuri, din cauza torțelor aruncate în teren, inclusiv spre direcția jucătorilor. Nu doar suporterii din peluze au avut obiecte pirotehnice, ci și cei de la tribune. În prima repriză, când Miculescu sprinta în bandă, a fost nevoit să ocolească o petardă aruncată în fața lui.

+11 Foto
Torțe și petarde la Dinamo - FCSB

În repriza a doua, la un meleu în fața Peluzei Nord, ultrașii de la FCSB au aruncat cu petarde și torțe spre grupul de jucători și au fost la câțiva milimetri de a-l lovi pe Lixandru, jucătorul echipei lor.

Radu Naum, discurs dur după evenimentele de la Dinamo - FCSB

„E inadmisibil. Până când continuăm așa? Ce se întâmplă? Ce e asta? Ambele galerii au avut torțe și petarde. Asta este o nesimțire, să lași să intre oameni cu arsenal la ei și să îi verifici pe cei care nu au. Alea sunt obiecte incandescente, care pot răni grav pe cineva. Ce e asta? Ce fac stewarzii? Cum să mergi mai departe așa? 

La un moment dat, Coman dă de nervi într-o minge ca să plece dintr-un loc cu petarde. Ăsta mai e fotbal? Și arbitrul îi zice să bată mai repede. Eu am văzut să moară oameni loviți de torțe, am rămas marcat”, a spus Radu Naum, editorialist GSP, la emisunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.