Liga 1

Florinel Coman a decis Dinamo - FCSB, dar nu a dat specialiștii pe spate: „A jucat în nota echipei” + „Sub ce poate. Să ne amintim acea fază”

+30 Foto
Florinel Coman a adus victoria pentru FCSB în derby-ul cu Dinamo

Articol de Daniel Grigore  —  luni, 27 noiembrie 2023

Florinel Coman (25 de ani) a adus victoria pentru FCSB în derby-ul cu Dinamo grație unui gol marcat din lovitură liberă, dar Basarab Panduru și Cristi Pulhac, doi foști fotbaliști importanți, nu au fost impresionați de evoluția șeptarului roș-albastru.

Dinamo - FCSB, un meci fără multe faze colective spectaculoase și fără ocazii uriașe, a avut nevoie de o execuție individuală pentru a fi decis.

Aceasta a venit de la Florinel Coman, care în minutul 52, din lovitură liberă, a trimis mingea peste zid, direct în plasa porții vegheate de Golubovic.

Florinel Coman, criticat după Dinamo - FCSB: „Putea face mai mult”

Deși a înscris golul de 3 puncte, Florinel Coman nu i-a convins pe Basarab Panduru și Cristi Pulhac.

Cel din urmă, fost jucător la Dinamo, a spus la OrangeSport despre Florinel că „a jucat în nota echipei. Nu a ieșit cu nimic în evidență, deși toată lumea se uită la Coman, așteaptă de la el mai mult”.

Basarab Panduru a completat: „A jucat sub ce credeam că poate. În multe momente putea să facă mai mult. Îmi aduc aminte în prima repriză o fază pe partea stângă. Primește mingea, ai impresia că scapă singur cu portarul, și la un moment dat lasă mingea în spate, nu știu ce face și o pierde.

Avea 2-3 metri în fața adversarului, e doar vina lui că nu a reușit mai multe. Credeam că se duce până în poartă la acea fază, dar deodată ajunge la 16 metri, mingea e în spate, adversarii în fața lui... nu știu cum s-a ajuns acolo”.

În faza amintită de Panduru, Florinel avea șansa de a scăpa 1 la 1 cu portarul advers, dar o atingere greșită l-a făcut să piardă mingea de sub control. Șeptarul oaspeților a fost astfel ajuns din urmă și deposedat.

În acest sezon de campionat, Coman a înscris 6 goluri și a oferit 6 pase decisive în 16 apariții.

VIDEO. Ce a spus Florinel Coman după Dinamo - FCSB

>

Mai multe știri despre Dinamo - FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.