Liga 1

A învins-o pe Dinamo, dar a lăudat-o după meci: „Nu înseamnă că jucătorii sunt atât de slabi”

Articol de Sergiu Alexandru  —  luni, 27 noiembrie 2023

Portarul Ștefan Târnovanu (23 de ani) a analizat victoria reușită de FCSB, 1-0 cu Dinamo, și a spus că a apreciat jocul prestat de „câini”.

La finalul partidei de pe Arena Națională, portarul roș-albaștrilor a vorbit despre importanța victoriei și a lăudat prestația pe care au avut-o elevii lui Ovidiu Burcă.

Concluziile lui Ștefan Târnovanu după Dinamo - FCSB

„ Faptul că Dinamo este pe locul pe care este nu înseamnă că jucătorii sunt atât de slabi. Au posesie foarte bună. Au pus presiune, au făcut presing, dar am câştigat. 

Ne bucurăm că am deblocat jocul prin golul lui Florinel Coman și că am câştigat fără să primim gol. Avem cea mai bună apărare din campionat alături de Hermannstadt.

Ne doream să câştigăm. Este mai puţin important cum o facem. Noi, în prima repriză, cred că am avut cea mai slabă repriză din acest campionat. Terenul a fost foarte greu și se rupea. Nu am putut să pasăm, nu am putut să avem viteză în circulația mingii”, a spus Târnovanu, potrivit OrangeSport.

Am zis de la început că va fi un meci greu, nu conta pe ce loc e Dinamo. Sunt fericit pentru jucători. Am reușit o victorie care ne ține pe primul loc, dar de mâine trebuie să ne gândim la următorul meci. Vreau să le mulțumesc fanilor, au fost alături de jucători. Prima noastră repriză nu a fost foarte bună.

Când nu primești gol, ai mult mai multe posibilități să câștigi meciul, așa că pentru echipa noastră e un lucru deosebit de important faptul că astăzi nu a primit gol. Vom încerca să continuăm în acest mod.

- Elias Charalambous, antrenor FCSB

VIDEO Charalambous, despre injuriile primite la derby: „Se întâmplă peste tot în lume”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.