Baschet

Nikola Jokic a făcut spectacol în fața lui Victor Wembanyama » Decisiv în victoria lui Denver Nuggets cu San Antonio Spurs

Nikola Jokic // FOTO: twitter.com/nuggets

Articol de Sergiu Alexandru  —  luni, 27 noiembrie 2023

Campion în sezonul trecut și MVP în finala NBA, sârbul Nikola Jokic (28 de ani) și-a arătat din nou valoarea. A fost decisiv în victoria obținută de Denver Nuggets, 132-120 cu San Antonio Spurs.

Duelul din Ball Arena (Denver), disputat în fața a aproape 20.000 de fani a adus față în față două dintre numele tari din NBA: Nikola Jokic și Victor Wembanyama.

VIDEO Nikola Jokic a făcut spectacol în fața lui Victor Wembanyama. Denver Nuggets, victorie cu San Antonio Spurs

>

Considerat de mulți cel mai bun baschetbalist al momentului, Nikola Jokic, MVP al sezonului regulat (2021 și 2022) și MVP al finalei din 2023, s-a duelat pentru prima dată cu francezul Victor Wembanyama (19 ani), noua senzație din NBA. Iar sârbul a ieșit câștigător, atât în duelul direct, cât și în duelul pe echipe.

Jokic a reușit o prestație incredibilă. A fost cel mai bun om al partidei, reușind 39 de puncte, cele mai bune din acest sezon, 11 recuperări și 9 pase decisive. La polul opus, Wembanyama a bifat 22 de puncte, 11 recuperări și două pase decisive.

Denver Nuggets a controlat partida, câștigând clar primele trei sferturi: 39-35, 33-25 și 35-24. În ultima parte, Nuggets a luat piciorul de pe accelerație, în timp ce Spurs nu a avut forța să recupereze suficient (22-36). Și s-a terminat 132-120.

În clasamentul Conferinței de Vest, Denver Nuggets e pe locul 4, în timp ce Spurs e ultima (16).

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.