Liga 1

„Ce pretenții să ai?” » Nu-l iartă pe Charalambous pentru gestul obscen: „E paracliser la strana fotbalistică a lui Becali”

+9 Foto
Elias Charalambous, antrenorul lui FCSB. Foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de Remus Răureanu, Daniel Grigore  —  luni, 27 noiembrie 2023

Cornel Dinu (75 de ani) nu l-a menajat pe Elias Charalambous (43), antrenorul lui FCSB, după ce cipriotul i-a arătat un semn obscen unui spectator care scuipase în direcția lui.

FCSB a învins-o pe Dinamo în derby-ul bucureștean, scor 1-0, s-a distanțat la 5 puncte de CFR Cluj în fruntea SuperLigii, dar seara nu a fost deloc liniștită pentru antrenorul roș-albaștrilor, Elias Charalambous.

După fluierul final, cipriotul s-a îndreptat către tunelul care duce spre vestiare, moment în care un spectator de la Tribuna 1, foarte probabil un suporter dinamovist, a scuipat în direcția lui.

Charalambous a replicat cu un gest obscen, arătându-i bărbatului respectiv degetul mijlociu. La final, a minimalizat momentul: „Nu e nimic ieșit din comun, astfel de lucruri se întâmplă peste tot. Nu trebuie să ne batem capul cu ele”.

Cornel Dinu nu-l iartă pe Charalambous pentru gestul obscen de la Dinamo - FCSB

Cornel Dinu, de 8 ori campion cu Dinamo ca jucător și antrenor, nu a respectat îndemnul lui Charalambous. „Procurorul” a comentat tăios gestul cipriotului, într-o reacție acordată GSP.ro:

Ce pretenții să ai? E pe post de paracliser (n.r. - cel cu sarcina de a păzi biserica) la strana fotbalistică a lui Becali, în timpul liber”.

Victoria cu Dinamo a fost al 11-lea succes al sezonului pentru FCSB. Cu 35 de puncte, roș-albaștrii sunt primii în SuperLigă, la 5 puncte peste CFR Cluj și 7 peste Rapid, care va juca astăzi cu U Cluj.

VIDEO cu golul care a decis Dinamo - FCSB

>

Mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.